Suomen suurlähetystöt tutustuivat Sauna from Finlandiin

IMG_3776

Sauna from  Finland on mukana Suomen maakuva- ja Team Finland -työssä. Sauna from Finland pääsi kertomaan toiminnastaan ja tavoitteistaan ulkoministeriön järjestämillä pressipäivillä helmikuussa. Yleisönä oli 70 edustustojemme lehdistö- ja kulttuurivirkamiestä, UM:n viestintäosaston virkamiehiä sekä tiede- ja kulttuuri-instituuttien johtajia.

Tilaisuudessa pidetyssä työpajassa toiminnanjohtaja Carita Harju kertoi Sauna from Finlandin brändityöstä ja kansainvälistymistavoitteista. Työpajassa ulkoministeriön edustajat innostuivat todella miettimään, miten saunaa voisi paremmin hyödyntää maakuvatyössä. Ideoita tuli paljon: saunan kautta voitaisiin esitellä laajasti Suomen ruokakulttuuria, designia ja arkkitehtuuria. Työpajoissa todettiin myös, että tarvitaan paketoitua tietoa saunan terveysvaikutuksista ja siitä, miten oman suomalaisen saunan saa helposti hankittua minne päin maailmaa tahansa. Tarpeen olisi myös saunateemainen messuosasto, joka voisi kiertää eri maiden lähetystöjä.

Hyvä esimerkki saunan hyödyntämisestä maakuvatyössä on Washingtonin lähetystö, jossa tehdään upeaa saunadiplomatiaa kutsumalla kerran kuukaudessa saunavieraita lähetystön saunaan. Kaikki vieraat saavat lähtiessään saunadiplomin. Muutkin lähetystöt tekevät erilaisia tapahtumia ja kampanjoita saunateemalla. Varsinkin Suomi100 vuotta -juhlavuosi tuo paljon mahdollisuuksia yhteistyöhön.

Sauna from Finland jatkaa kehittämistyötä ja keskusteluja useiden lähetystöjen kanssa. Lähetystöjen saunoja tullaan kehittämään konkreettisesti mm. Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkin mukaiseen suuntaan. Yhteistyötä tiivistetään myös verkostojen rakentamisessa erilaisiin tapahtumiin ja hankkeisiin.

Lisätietoja: Carita Harju


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.