Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti

”Asiakastyytyväisyys on noussut merkittävästi hotelleissa, joille on myönnetty Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti.”

Sokos Hotels

Ostokäyttäytyminen on muuttumassa maailmalla koko ajan elämyspainotteisemmaksi: rahaa kulutetaan jatkuvasti enemmän kokemuksiin ja elämyksiin kuin aiemmin. Kokemuksilla myös kilpaillaan, ja tasolta vaaditaan paljon. Saunaelämyksen laatusertifikaatti on yksi keino rakentaa asiakaskokemuksesta selkeä kilpailuetu.

Sertifikaatti viestii, että saunasi ja saunapalvelusi ovat laatutasoltaan maailman huippuluokkaa.

Sauna from Finlandin myöntämä laatusertifikaatti asettaa laaturiman maailmanennätyskorkeudelle, ja haastaa henkilöstösi kehittymään asiakaskokemuksen osaajiksi. Lisäksi asiakkaasi tietävät, että he voivat luottavaisin mielin virittäytyä rentoutumaan, kun laatuasiat niin saunaympäristön kuin palvelupuolen suhteen ovat kunnossa.

Saunapalveluyritykset voivat hakea laatusertifikaattia esimerkiksi tilaussaunapalveluilleen tai asiakassaunoilleen. Sauna tai saunat voivat olla myös yksi osa yrityksesi palvelutarjontaa. Sertifioituun kokonaisuuteen voi kuulua useita saunoja, mutta sertifikaatti myönnetään yhdelle kokonaisuudelle.

Valitse kategoria

Voit hakea laatusertifikaattia johonkin seuraavista kategorioista:

  • Sauna URBAN – myönnetään kaupunkikohteissa oleville saunaelämyskohteille.
  • Sauna NATURE & GARDEN – myönnetään luonto- ja maaseutukohteissa oleville saunoille.
  • Sauna SPA – myönnetään kylpyläkohteissa oleville saunoille.
  • Sauna UNIQUE – myönnetään erikoisille ja ainutlaatuisille saunakokonaisuuksille.

Näin haet sertifikaattia

  1. Ota yhteyttä Sauna from Finlandiin sähköpostilla (sauna@saunafromfinland.fi) tai puhelimitse toiminnanjohtaja Carita Harjuun 040 566 24 81.
  2. Tilaa laatukäsikirjamme. Tee tarvittavat kehitystoimenpiteet laatukäsikirjan pohjalta. Voit syventää osaamistasi esim. koulutuksissamme tai workshopeissamme.
  3. Kun saunaelämys on mielestäsi laatukäsikirjan mukainen, ota yhteyttä uudelleen ja sovi auditointikäynnistä.

Sauna from Finland auditoi kohteen ja tekee auditointiraportin. Auditoinnin tarkoituksena on varmistaa, että kohde täyttää Authentic Finnish Sauna Experience -laatukriteerit. Sauna from Finland käsittelee hakemuksen ja auditointiraportin, sekä päättää laatusertifikaatin myöntämisestä.

Sertifikaatin kustannukset

Sauna from Finland laskuttaa auditointikäynnin (500 € + alv24%) sekä sertifiointimaksun (800 € + alv24%), matka- ja majoituskulut sovitaan erikseen. Sertifikaatti on voimassa kaksi vuotta myöntämispäivästä. Saat laatusertifikaatin ja siihen liittyvät oikeudet maksettuasi auditointikäynnin sekä laatusertifikaatin vuosimaksun. Laatusertifikaatin käytöstä tehdään kirjallinen sopimus. Kahden vuoden kuluttua saunaelämyksen laatutaso varmistetaan uusinta-auditoinnilla. Sauna from Finland muistuttaa sinua tästä, joten sinun ei siitä tarvitse huolehtia.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste