Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirja

Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirja on opas maailman parhaiden saunaelämysten luomiseen.

Me suomalaiset tunnemme saunan. Suomalainen saunaelämys on ainutlaatuinen ja uniikki kokemus, joka edistää ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Suomalaisen saunaelämyksen tieteellisesti tutkitut terveysvaikutukset, laadukkaat elementit ja monipuolisuus tekevät siitä loistavan liiketoimintakonseptin yleisille saunoille sekä myyntivaltin ja lisäpalvelun hotelleihin, kylpylöihin, kuntosaleille ja taloyhtiöihin. Elämykselliset, mieleenpainuvat ja laadukkaat suomalaiset saunapalvelut ovat kysyttyjä Suomessa ja maailmalla. Hyvät saunaelämykset lisäävät matkailua ja kasvattavat yritysten liikevaihtoa ja vientiä sekä auttavat erottautumaan muista palveluntarjoajista.

Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirja on ainutlaatuinen ja perusteellinen opas suomalaisen saunaelämyksen rakentamisesta. Kirjan inspiroivat yritysartikkelit sekä yksityiskohtaiset vinkit ja ohjeet ohjaavat sekä uusien saunojen että olemassa olevien saunojen elämysten suunnittelussa. Käsikirja on saunapalveluntarjoajien ykköstyökalu saunaelämysten hiomisessa palveluksi, joka saa asiakkaat palaamaan yhä uudestaan ja uudestaan.

Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirja mahdollistaa laadukkaan suomalaisen saunaelämyksen luomisen siellä, missä ihmiset saunovat. Laatukäsikirjan artikkelit ja perusteellisen tutkimustyön lopputuloksena luotu laatukriteeristö tukevat saunaelämyksen ajattelu- ja suunnittelutyötä alusta loppuun saakka. Tilaa!

Hinta 79 €/kpl (sis. alv.). Suuret tilausmäärät (yli 5 kpl) saa tehtyä ottamalla yhteyttä Sauna from Finlandiin (sauna@saunafromfinland.fi).

Laatukäsikirja on julkaistu myös englanniksi. Se on loistava liikelahja ulkomaalaisille yhteistyökumppaneille ja asiakkaille.

Toimittaja ja kustantaja: Sauna from Finland
Kieli: Suomi
Julkaistu: 2020-03-18
ISBN: 978-952-94-2898-4
Sivumäärä: 180
Koko: 25,5 cm x 18 cm x 1,5 cm.
Hinta: 79 €

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste