Saunapalveluita maailmalta löytyy lukuisia, mutta kaikki niistä eivät ole elämyksiä. Sauna from Finlandin verkostoon kuuluvat saunat, joille on myönnetty Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti ovat maailman huippuluokkaa. Ne tarjoavat asiakkaalle aidon, laadukkaan, kokonaisvaltaisen ja mieleenpainuvan saunomiskokemuksen. Suomalaisessa saunaelämyksessä jokainen yksityiskohta on pyritty huomioimaan ja rakentamaan niin, että asiakkaan ei tarvitse muuta kuin rentoutua ja nauttia olostaan.

Saunaelämyksiä on erilaisia. Siksi myös Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti ja sen saaneet saunat ovat jaettu neljään erilaiseen alakategoriaan: Sauna URBAN, Sauna NATURE & GARDEN, Sauna SPA ja Sauna UNIQUE. Jokaisen kohteen nimen perään on kirjoitettu mihin kategoriaan ne kuuluvat, jotta sinun on helppo löytää omiin tarpeisiisi vastaava saunaelämys. Täältä näet helposti kaikki saunapalvelut kartalle sijoiteltuna.


Aivoriihi

Aivoriihi-saunassa kiteytyy saunomisen syvin olemus: hyvässä seurassa, upeissa löylyissä, syntyvät ne parhaimmat ideat. Nimensä veroisesti tervetuloa pitämään meille Aivoriihi ja tekemään hyviä ja tärkeitä päätöksiä! Aivoriihi-saunan sydämenä seisoo jyhkeä Aito-kiuas. Kiuasta lämmitellään nelisen tuntia ennen saunaan pääsyä. Lauteille mahtuu jopa 30 henkilöä kerrallaan. Saunan vieressä sijaitsevalla takkahuoneella voi osa ryhmästä odotella saunavuoroaan nauttien samalla pikkupurtavaa. Pihalta löytyvässä ulkoporealtaassa myös mieli rentoutuu saunavuoroa odotellessa!


FINNFLOAT® (Saksa)

FINNFLOAT saunalautta on Saksan kaunein ja ainoa aito suomalainen saunalautta Müggelsee-joella Berliinissä.


Hikikammari

Hikikammari on Iisakki Village Leirintäalueella sijaitseva kelohirsinen, tyylikkään skandinaavisesti sisustettu perhesauna, joka on varattavissa yksityiskäyttöön.


Hollolan Hirvi

Hollolan Hirvi on Päijät-Hämeessä sijaitseva maaseutukohde. Hollolan Hirvi tunnetaan maatilapanimosta ja ravintolastaan, nyt matkailutilalla pääsee saunomaan virallisen laatumerkin omaavassa perinteisessä savusaunassa, jonka pehmeisiin löylyihin on päässyt tutustumaan kesän avoimissa sauna-, saunajooga- ja terassi-illoissa.


Iisakin rantasauna

Iisakin rantasauna on upea hirsisauna aivan Rukajärven rannassa. Saunassa on jyhkeä Aito-kiuas, joka takaa miellyttävät ja pehmeät löylyt.


Isokenkäisten klubi

Isokenkäisten Klubin löydät Heikinjärven rannalta, vain parin kilometrin päässä Venäjän rajavyöhykkeeltä. Meillä voit yöpyä erämaahotelli Kortteerissa tai kaikilla mukavuuksilla varustetussa hirsimökissä, saunoa Seitsemän tähden savusaunassa ja pulahtaa raikkaaseen avantoon.


Lapland Hotels Arena

Kokonaisuuden muodostavat lähes 300-paikkainen terassi baareineen ja keittiöineen sekä kolme erillistä saunaa. Tuohta-tilaussaunasta, sen ulkoporealtaasta ja samassa kokonaisuudessa sijaitsevasta Huvila-kabinetista avautuvat upeat panoramanäkymät.


Lapland Hotels Bulevardi

Pohjoisen tuntureiden tuulet saapuivat viimein myös etelään – aivan Helsingin ytimeen. Keskeltä pääkaupungin vilinää löytyy Lapland Hotels Bulevardi, jonka tunnusmerkkejä ovat iloinen puheensorina, uudet ideat, rohkeat tunteet ja raikkaat pohjoisen raaka-aineet. Hotellia ympäröivät Bulevardin majesteettiset vaahterat ja lehmukset sekä lähirakennusten ja puistojen rikas historia. Lapland Hotels Bulevardi ottaa ylpeänä tilansa ainutlaatuisella kadulla ja tuo tienoolle jotain aivan uutta – tarinan suoraan pohjoisesta.


Lapland Hotels Oulu

Hotellin saunaelämys on Lappi-teemainen, joka on koristeltu luontoelementeillä, kuten puulla ja poron taljoilla. Lisäksi saunaelämyksen ohessa on iso uima-allas.


Lapland Hotels Tampere

Lappi-henkiseen, tyylikkääseen kokonaisuuteen kuuluu mm. kaksi saunaa, infrapunasauna, saunapolku sekä juhla- ja kokoustilat. Infrapunasaunassa on myös ohjauspaneeli sekä suuri led-näyttö, joten lauteilla voi vaikkapa hot-joogata ohjeiden mukaan tai katsella Lapin rentouttavia maisemia.


Lomakeskus Revontuli

Revontuli on kauniissa järvimaisemissa Jyväskylän lähellä sijaitseva Suomen ykkösketjun viihdekeskus, jossa eturivin artistit tanssittavat, luonnonmaisemat rentouttavat, tunnelmalliset juhlatilat kokoavat vieraat iloitsemaan tärkeistä hetkistä, kokoukset ovat inspiroivia, mökkikyläelämä maistuu saunoen ja golf sujuu 18-reikäisellä kentällä. Tervetuloa!


Medical SPA Aino

Turvesaunominen herkistää aistimaan hetkiä kokonaisina ja todellisina – keventää kehon ja mielen, pehmentää̈ ihon ja syventää unen. SUOMAA-metodi yhdistää Keski-Euroopan turvekylpylöiden perinnettä suomalaiseen saunomiseen ja naistentautien erikoislääkäri Leena Larvan fysiologiaan perustuviin oivalluksiin.


Original Sokos Hotel Alexandra

Original Sokos Hotel Alexandrassa yhdistyvät suuren hotellin monipuoliset palvelut ja pienen hotellin lämminhenkisyys. Meillä viihtyvät niin lomareissussa olevat lapsiperheet kuin työmatkailevat kokousasiakkaatkin. Hotellimme viihtyisyys perustuu nuorekkaaseen ja kodinomaiseen tunnelmaan, välittämiseen ja huolenpitoon jokaisesta asiakkaasta. Meillä vierailusta mieleesi jää mukavia ajatuksia ja lämmin läikähdys sydänalassa. Alexandran uusittu saunaosasto kutsuu rentouttaviin hetkiin.


Original Sokos Hotel Arina

Aitoa oululaista tunnelmaa sykkivä Original Sokos Hotel Arina on kautta aikojen saanut ihmiset viihtymään ja nauttimaan vierailustaan Oulussa. Täysin uusittu aamiaisravintola ja kokoustilat henkivät samaa kodikasta tunnelmaa. Kokoustilojen viherseinät ja keinutuolit saavat kummasti ajatukset lentämään ja päätökset syntymään. Viihtyisä saunaosastomme on juuri saanut Sauna from Finlandin laatusertifikaatin osoituksena korkeatasoisesta saunapalvelusta.


Original Sokos Hotel Ilves

Original Sokos Hotel Ilves on valovoimainen maamerkki kaupungin keskipisteessä. Ilves tarjoaa vierailleen modernia ja ylellistä mukavuutta sekä aitoja tamperelaisia kokemuksia höystettynä lämminhenkisellä ja sydämellisellä palvelulla. Hotellissa on monipuolinen ravintolamaailma sekä rentouttavan saunakokemuksen tarjoava Ilves Spa.


Original Sokos Hotel Kaarle

Original Sokos Hotel Kaarle toivottaa sinut tervetulleeksi kotikaupunkiinsa, pian 400-vuotiaaseen Kokkolaan. Yhtä kauan Kokkolassa on ymmärretty pitää hyvää huolta vieraista. Kaarle on iso osa tätä palvelukulttuuria, joka luo vieraillemme erinomaiset puitteet kohdata, tehdä työtä, viihtyä, levätä ja virkistyä. Saunoja Kaarlesta löytyy useampikin!


Original Sokos Hotel Kimmel

Uusi nautiskelukylpylä Kimmel Spa on luotu arjesta irrottautumiseen ja elämän pieniin iloihin. Nykykarjalaista luksusta huokuva ylellinen spa porealtaineen, saunoineen, elämyssuihkuineen sekä lämpöpenkkeineen saattelee vierailijansa takuuvarmasti arjen yläpuolelle.


Original Sokos Hotel Kupittaa

Hotellin saunaosasto vilvoitteluterasseineen sijaitsee hotellin ylimmässä, yhdeksännessä kerroksessa. Saunoilla on saatavilla saunahunajaa, kuorintavoiteita ja löylytuoksuja. Saunan lisäksi ylimmässä kerroksessa on käytettävissä huonehintaan kuuluva M&M kuntoiluhuone lumoavilla näkymillä yli kaupungin.


Original Sokos Hotel Presidentti

Tasavallan toinen presidentti esittelee suomalaisia ilmiöitä innovatiivisella tavalla. Hotellihuoneissa voit kokea suomalaisen sisun, juhannuksen, satumetsän, hiljaisuuden ja talvimyrskyn tunnelmia keskellä Helsinkiä. Hotellilta pyrähdät nopeasti niin kulttuuririentoihin ja ostoksille kuin työtapaamisiin tai sukulaisvierailuille. Lapsiperheet viihtyvät vastapäisessä Luonnontieteellisessä museossa sekä hotellin leikkihuoneessa ja uima-altaalla.


Original Sokos Hotel Seurahuone, Kotka

Aidosti suomalainen, perinteikäs Original Sokos Hotel Seurahuone tarjoaa oivat puitteet niin arkeen kuin juhlaan. Sen takaavat monipuoliset ravintolapalvelut ja Kotkan keskustan palveluiden läheisyys. Seurahuoneella voi nauttia lempeistä löylyistä kaupungin kattojen yläpuolella, sillä jokaisen kolmen saunan kattoterassilta avautuu upea näkymä kaupungin yli.


Original Sokos Hotel Tapiola Garden

Original Sokos Hotel Tapiola Garden on espoolainen kohtaamispaikka kehittyvän Tapiolan keskellä, hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Palvelu on ystävällistä ja asuminen kodikasta. Vieressämme olevalla Tapiolan keskusaltaalla suppaillaan kesäisin ja luistellaan talvisin. Hotellissamme on kuntoiluhuone, saunat sekä uima-allas. Lainaa kesäisin polkupyörä hotellilta pientä korvausta vastaan ja lähde liikkeelle espoolaiseen luontoon. Kävelymatkan päästä löytyvät myös keilahalli ja tenniskentät. Myös moni kulttuurikohde löytyy kivenheiton päästä. Hotellilla on Green Key -ympäristötunnus.


Original Sokos Hotel Vaakuna, Hämeenlinna

Original Sokos Hotel Vaakuna, Hämeenlinna on Suomen onnellisin järvihotelli! Hotellissa huokuu vahvasti aitous, onnellisuus, iloisuus ja rentous. Hotelli on "onnellisten ihmisten hotelli ja ravintola järven rannalla". Sinulla on mahdollisuus rauhoittua Vanajaveden äärellä, kävellä tai pyöräillä upeaa rantareittiä tai vaikka lähteä melomaan ja nauttimaan upeasta luonnosta. Asukkaiden käytössä on hotellin asiakassauna ja erikseen varattava yksityissauna Torni, josta aukeaa mahtavat näköalat järven suuntaan.


Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu

Nauti rentouttavista löylyistä saunaosastolla: tiloista löytyy erilliset saunat naisille ja miehille sekä yhteiskäyttöinen höyrysauna ja poreallas. Saunaosasto on asiakkaille avoinna joka päivä klo 16-22, ja sen käyttö sisältyy huonehintaan. Nappaa pyyhe mukaan huoneestasi ja koe rentouttava suomalainen sauna, lempeä höyrysauna sekä poreammeen virkistävä vesi.


Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola

Original Sokos Hotel Vaakuna, Kouvola on monimuotoinen kaupunkihotelli, jossa onnistuu tilaisuus kuin tilaisuus! Sinua palvelee loistavan henkilökunnan lisäksi rennon ranskalainen Frans & Rose -bistro, kolme saunaa omine porealtaineen sekä kuntohuone.


Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori

Original Sokos Hotel Vaakuna Porin uudistetut saunat, Vasta ja Vihta, kutsuvat sinut lämmittelemään lauteille päivittäin. Vihta-saunan voi myös varata isomman porukan tilauskäyttöön maittavan sauna-menun ja -juomien kera, esimerkiksi pitkän kokouspäivän jälkeen.


Original Sokos Hotel Vaakuna, Rovaniemi

Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee Rovaniemellä, Joulupukin virallisessa kotikaupungissa. Lappilaiset perinteet ja kulttuuri sekä moderni kaupunkielämä vauhdikkaine aktiviteetteineen tekevät kaupungista ainutkertaisen matkakohteen. Lumoava luonto on meille tärkeä ja otamme toiminnassamme huomioon ympäristön hyvinvoinnin – sen osoittaakin ansaitsemamme Green Key - merkki.


Original Sokos Hotel Vaakuna, Seinäjoki

Seinäjoen Original Sokos Hotel Vaakuna on erinomainen hotellivalinta kaupungin tapahtumien keskipisteessä. Hotelli sijaitsee kauppatorin yhteydessä ja tärkeimmät kulttuuri- sekä tapahtumapaikat sijaitsevat kivenheiton päässä. Varttitunnin kävelymatkan päässä ovat Seinäjoki Areena, Frami, Rytmikorjaamo tai Wallsport Areena ja kokous-, messu-, musiikki- tai urheilutapahtumat. Olipa matkan tarkoitus mikä tahansa juuri uudistetut, tyylikkäät huoneemme luovat upeat puitteet majoittumiselle. Asiakassauna on lämpimänä klo 17-22.


Original Sokos Hotel Valjus

Saunojen yhteydessä on uusi lounge-tila, jossa voi vilvoitella saunan yhteydessä sekä uusi kuntoiluhuone. Tilaussauna toimii loistavana paikkana pienelle palaverille tai juhlalle.


Original Sokos Hotel Villa

Original Sokos Hotel Villa on tunnelmallinen ja kodikas putiikkihotelli Tampereen sydämessä. Vanhaan viljamakasiiniin tyylikkäästi rakennetun hotellin jokainen huone on yksilöllinen. Design ja kädentaito ovat läsnä kaikkialla hotellissa: voit istahtaa esimerkiksi palkitulle Kola-tuolille tai RAR-klassikkokeinutuolille ja kääriytyä ihanan lämpimään käsinkudottuun torkkupeittoon.


Original Sokos Hotel Viru

Sinua odottavat kolme kaikilla mukavuuksilla varustettua yksityissaunaa, uima-allas, minibaari, josta saa kylmiä juomia, sekä naposteltavat suoraan Amarillosta. Lisäksi saunassa on ilmankosteutusjärjestelmä, jonka ansiosta saunan ilma pysyy miellyttävän kosteana ja löylyhuoneessa on helpompi hengittää. Sekä saunoihin että hotellihuoneisiin on mahdollista tilata rentouttavaa hierontaa.


Original Sokos Hotel Wiklund, Wihta-sauna

Hotellin kolmannesta kerroksesta löytyvä Wihta-sauna tarjoaa hemmotteluhetken arjen keskelle. Hotellin 8 hengen sauna lämpenee päivittäin. Muotoillut, aurinkotuolimaiset riippulauteet kutsuvat nauttimaan löylyistä ja saunan oleskelutila huokuu koko hotellin tavoin trendikkyyttä.


Original Sokos Hotelli Lakeus

Original Sokos Hotel Lakeudessa tarjotaan palveluita pohjalaisella vieraanvaraisuudella ja ylpeydellä. Vahvasti ruokatuotantoon erikoistunut maakunta näkyy sekä ruokalistalla että aamiaispöydässä runsaana oman maakunnan valikoimana. Hotellissamme on runsaasti huoneita, joissa voi nauttia oman saunan löylyistä juuri itselle sopivana aikana. Sokos Hotel Lakeus onkin ensimmäinen kohde, jonka huonesaunat on sertifioitu.  Vinttisaunatila hotellin 8. kerroksessa tarjoaa upeat näkymät kaupungin yli.


Original Sokos Hotelli Puijonsarvi

Kuopion kauneus hehkuu niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa immeisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli ja silti tunnelma on lämmin ja kodikas. Puijonsarvi on keskellä Savon torielämän sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.  Kauniisti sisustetut tilaussaunat kruunaavat kokoushetken tai saunaillan tässä ihastuttavassa ympäristössä. Lämpimästi tervetuloa Savon sydämeen Puijonsarveen! #sydämellisestisuomalainen #minultasinulle


Original Sokos Royal, Vaasa

Original Sokos Royal Vaasa elää osana Vaasan seudun energiateollisuuden menestystarinaa. Kabineteissamme hierotuista lukemattomista vientikaupoista on varmasti syntynyt energiaa myös meille: hotellimme on eloisan nuorekas ja se houkuttelee matkailijoita ympäri maapalloa. Legendaarisen ylimmän kerroksen sauna- ja uima-allasosastolta avautuvat henkeäsalpaavat näkymät yli Vaasan kauniin kaupungin, aina merelle maailmankuuluun saaristoon asti.


Pohjolan Pirtti

Pohjolan Pirtti sijaitsee Vuotungin kylässä, noin puolen tunnin automatkan päässä Rukalta ja ja Kuusamon keskustasta itään. Pohjolan Pirtin tilaan ja palveluihin kuuluvat tilausravintola, kokoustilat, saunat, majoitus ja ohjelmapalvelut sesonkien mukaan.


Pyhäpiilon jääsauna

Rukan Pyhäpiilon rannassa on talvisin jääsauna ja avanto. Pyhäpiilo sijaitsee rauhallisella paikalla Pyhäjärven luonnonkauniissa maisemissa vain pienen matkan päässä Rukan keskuksesta ja Rukan Salongista. Pulahdus avantoon ja hyiset kokemukset ovat täydelliset!


Rukan Salonki

Järeät kelohirsihuvilat asettuvat Salonkijärven ympärille luontoa mukaillen, vain 4 km päähän Rukan ydinalueesta. Rukan Salongin huvilat ovat erittäin korkeatasoisia ja majoitustilaa löytyy jopa 16 hengelle per mökki ja petipaikkoja on yhteensä noin 200 kpl. Alueen keskellä ovat kokous- ja tilausravintola Kultala sekä hitec -savusauna grillikotineen. Saunan viereen sijoittuu Rukan Salongin HotSpring kuumavesiallas, jota voi käyttää sekä kesällä että talvella. Talvella alueen erikoisuutena toimii myös jääsauna!


Savutuvan Apaja

Savutuvan Apaja on kuin ” Piilotettu aarre”, joka täytyy itse kokea; viipyilevää nautintoa ja lempeitä löylyjä Päijänteen rannassa. Saunaelämys on sovitettu onnistuneesti osaksi alueen historiaa yhdistämällä Suomen vanhaa talonpoikaishistoriaa nykypäivään. Yksityisyys Torpan saunojen ”löylypihalla” on elämys, joka vie sinut kauas menneisyyteen, saaden aikaan rauhallisuuden tunteen. Aivan kuin nykymaailma olisi toinen todellisuus.


Solo Sokos Hotel Paviljonki

Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylän keskustassa on toiminut vasta muutaman vuoden, mutta on jo saavuttanut hienon maineen niin Suomessa kuin maamme rajojen ulkopuolellakin. Hotellin 9. kerroksen kuntosalilla ja saunaosastolla virkistyt ja rentoudut, upeaa keskisuomalaista järvimaisemaa ihaillen. Jyväskylän parhaille, luonnonläheisille lenkkeilyreiteille pääset ulko-oveltamme. Kulinaristisia nautintoja tarjoaa puolestaan Solo Sokos Hotel Paviljongin ravintola Trattoria Aukio.


Suomen suurlähetystö, Berliini

Edustuston ensimmäisessä kerroksessa on saunatilat miehille ja naisille sekä takkahuone saunomisen jälkeiseen rentoutumiseen. Tiloissa on monipuolisesti käytetty materiaaleina suomalaista puuta, lasia, terästä ja vaaleaa betonia.


Suomen suurlähetystö, Lontoo

Diplomatic Sauna Society in UK kutsuu toimittajia, yrityksiä ja vaikuttajia nauttimaan aidosta suomalaisesta saunaelämyksestä ja edistää suomalaista saunadiplomatiaa.


Varjolan Tila

Varjola on tunnelmallinen maaseudun koskimiljööseen sijoittuva matkailutila Keski-Suomessa, Laukaassa, vain puolen tunnin ajomatkan päässä Jyväskylästä. Täydenpalvelun talona Varjola vastaanottaa niin kokous- kuin juhlavieraatkin. Varjolan saunoissa puolestaan löylyttelee leppoisasti samalla aidosta tunnelmasta nauttien. Elämysaktiviteetit räätälöidään aina jokaisen asiakkaamme toiveiden mukaisesti, 15 vuoden kokemuksella laadukkaasti ja turvallisesti.


Viikinkisauna

Aidon savusaunan lisäksi Viikinkisaunamaailman kuuluvat Maisemasauna, Laivasauna, Pellettisauna ja Selkäsauna. Saunomisen välillä vieraat voivat pulahtaa lammessa, ottaa virkistävän Viikinkisuihkun, istua Viikinkilaiva Helkan Kuumakylpyyn tai nauttia ainutlaatuisessa Höyrykylpy Obelixissa.

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
Sauna from Finland