Me Sauna from Finlandilla ajattelemme, että saunaelämys on kokonaisvaltainen ja moniaistinen kokemus. Jotta suomalainen sauna tarjoaisi maailman parhaan saunaelämyksen, on elämyksen koostuttava tunnistettavista ja laadukkaista elementeistä sekä ydinarvoista.

Olemme tehneet vuosien ajan tutkimustyötä ja tarkastelleet, mikä tekee saunaelämyksestä laadukkaan, miellyttävän ja ennenkaikkea mieleenpainuvan kokemuksen. Tutkimusten pohjalta olemme määritelleet saunaelämykselle kahdeksan ydinarvoa: 1) aitous, 2) moniaistisuus, 3) läsnäolo ja rentoutuminen, 4) hyvinvointi ja terveys, 5) kontrasti, 6) puhtaus, 7) turvallisuus sekä 8) vastuullisuus.

Sauna from Finland

Näitä ydinarvoja tarkastellaan kokonaisuutena: ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen. Ne yhdessä luovat aidon suomalaisen saunaelämyksen, josta olemme johtaneet Authentic Finnish Sauna Experience -konseptin. Ydinarvoista on johdettu neljään erilaiseen saunomisympäristöön sopivat laatukriteerit, joita tarkastellaan ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen. Kriteerit täyttävä saunaelämys kuuluu maailman parhaimmistoon.

Authentic Finnish Sauna Experience -konseptin pohjalta Sauna from Finlandin asiantuntijat auttavat sinua mielellään maailman parhaan saunaelämyksen luomisessa. Asiantuntijamme konsultoivat hotelleja, kylpylöitä, taloyhtiöitä ja yleisiä saunoja kehittämään asiakkaidensa saunaelämystä. Me autamme sinua sekä uuden saunakokonaisuuden rakentamisessa että olemassa olevan saunapalvelun kehittämisessä. Autamme kartoittamaan kaikki saunan rakentamiseen tarvittavat elementit sekä yhdistämme sinut oikeiden yritysten kanssa. Hyödynnämme palvelumuotoilua asiakaskokemuksen hiomisessa, ohjeistamme työntekijöitä asiakaspalvelussa sekä autamme sinua viilaamaan saunaelämyksen loppuun saakka saunan ympäristön, tarinan ja tarkoituksen huomioon ottaen.

Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirja

Kehittämistyön tueksi olemme kirjoittaneet Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirjan, joka sisältää artikkeleita saunaliiketoiminnasta, kuvauksia sauna-alan ykkösyritysten tuotteista ja palveluista, ohjeita muun muassa saunan turvallisuuteen ja puhtaanapitoon sekä laatukriteerit, joiden pohjalta saunapalveluntarjoaja voi tarkistaa, täyttääkö saunakokonaisuus laadukkaan elämyksen vaatimukset. Kattava ja konkreettinen käsikirja saunapalvelun kehittämisen ykköstyökalu. Tilaa kirja täältä.

Kun saunakokonaisuutesi on valmis ja hiottu, Sauna from Finlandin asiantuntijat voivat auditoida sen ja myöntää sille sen jälkeen Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatin. Merkki viestii asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstöllesi, että saunasi ja saunapalvelusi ovat laatutasoltaan maailman huippuluokkaa. Näin voit hakea laatusertifikaattia!

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere