Uusi palvelukonsepti syntyi yhteistyöstä – hyvinvointisauna taipuu moneen

Sauna from Finland -verkostosta toisensa löytäneet Helo Oy ja Saunayoga International Oy lanseerasivat ystävänpäivänä Levin MielenValkeassa täysin uudenlaisen saunapalvelukonseptin. Vielä tässä vaiheessa Hyvinvointisauna -nimellä kulkeva konsepti mahdollistaa saunapalveluntarjoajille entistä monimuotoisemmat toimintamahdollisuudet. Hyvinvointisauna sopii esimerkiksi hotellien, kuntosalien tai matkailuyritysten palveluksi.  Myöhemmin palvelusta tulee myös kuluttajamarkkinoille suunnattu versio.

IMG_0311IMG_0276

Hyvinvointisaunan siirrettävät KOKORO irtopenkit mahdollistavat saunan käytön erilaisiin rentoutus- ja joogaharjoituksiin.         Saunassa voi nauttia saunayogasta omaan tahtiin, yksin, ystävän kanssa tai ryhmässä. Tämä voidaan toteuttaa joko virtuaalisesti tai ohjaajan opastuksella, Satu Ilomäki Helo Oy:stä kertoo.

Pilottikohteen sisustus on toteutettu Helo Decon uudenlaisella saunan sisustusratkaisulla, jossa kalusteiden tyyli henkii japanilaista minimalismia. Lämmönlähteinä ovat Helon kiuas ja infrapunapaneelit, joiden ansiosta tila        muuntuu perinteisestä saunasta rentoutushuoneeksi ja -paikaksi, jossa ohjaajan tai virtuaalinäytön opastuksella harrastetaan Saunayogaa.

Sauna from Finland -verkosto on Ilomäen mukaan loistava yhteisö tavata muita sauna-alan toimijoita sekä ideoida yhdessä uusia konsepteja, kuten esimerkiksi matkailualan yritysten kanssa. “Olemme löytäneet verkostosta uusia kumppaneita ja luoneet sen myötä uutta liiketoimintaa, mistä hyvinvointisauna on elävä esimerkki” kertoo Ilomäki.

Lue lisää >>http://www.hulluporo.fi/hyvinvointi-valtaa-tunturin/


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.