Suomalainen saunaelämys on tunnustettu osaksi kasvavia maailmanlaajuisia hyvinvointimarkkinoita. Suomalaisen saunan tutkitut terveysvaikutukset ja tunnettuus lisäävät saunatuotteiden ja -palveluiden kysyntää sekä Suomessa että ulkomailla.

Sauna from Finland ry:n toiminnan ydin on dynaaminen, innovatiivinen ja kehittyvä sauna- ja hyvinvointialan verkosto. Verkosto muodostuu yrityksistä ja asiantuntijoista, jotka tuottavat palveluita ja tuotteita suomalaiseen saunaelämykseen liittyen. Saunaelämys-ajattelu mahdollistaa monenlaisen yritystoiminnan mukaantulon perinteisistä saunantuottajista elintarvikkeisiin ja kosmetiikkaan. Sauna from Finlandin jäsenyydestä hyötyvät kaikki ne yritykset ja asiantuntijat, jotka haluavat olla omalla tuotteellaan tai palvelullaan mukana suomalaista saunaelämystä kehittävässä ja edistävässä verkostossa.

Sauna from Finlandin toiminta pyrkii kasvattamaan koko sauna-alan liiketoimintaa ja lisäämään suomalaisen saunan tunnettuutta.

Sauna from Finlandin tavoitteena on luoda maailman parhaita saunaelämyksiä. Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta ja buustaa jäsentensä liiketoimintamahdollisuuksia. Visiomme on, että Sauna from Finland -verkosto on halutuin sauna asiantuntijakumppani ja läsnä keskeisillä saunaelämysmarkkinoilla maailmassa.

Sauna from Finland on idearikas ja monialainen edelläkävijäverkosto, joka seuraa sekä luo tulevaisuuden trendejä.

Sauna from Finlandin jäsenyys vauhdittaa liiketoimintaasi, keskityitpä sitten vain kotimaan tai sekä kotimaan että ulkomaan markkinoihin. Meidän kauttamme saat suoria liidejä ja löydät uusia yhteistyökumppanuuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan yritykseesi liittyviä tavoitteita. Saat liiketoimintaasi sopivia neuvoja, vinkkejä ja opastusta. Jäsenet saavat käyttäjätunnukset jäsenpankkiin, josta löytyy monipuolisesti tietoa, tutkimuksia, valokuvia ja symboleja yrityksesi markkinointiin ja viestintään.

Sauna from Finland jakaa ja uusintaa tutkittua tietoa suomalaisen saunan terveysvaikutuksista, liiketoimintamahdollisuuksista sekä laadukkaista saunaelämyksistä.

Kansainvälinen vientitoimintamme kasvavan yritysjoukon kanssa edistää saunatuotteiden ja -palveluiden vientiä ympäri maailmaa. Kansainvälinen mediayhteistyö, alan suurimpiin messuihin osallistuminen, pr-tilaisuudet eri maissa sekä kansainvälinen laatutyömme tukevat sekä pienten että isojen yritysten vientiliiketoimintaa kohdennetuilla markkinoilla. Järjestämme vuosittain World Sauna Forum -tapahtuman, joka tuo yhteen sauna-alan asiantuntijat ja kansainväliset ostajat visioimaan alan tulevaisuutta ja tapaamaan uusia yhteistyökumppaneita.

Sauna from Finland buustaa saunan globaalia liiketoimintaa ja tunnettuutta markkinoimalla ja kehittämällä saunan brändiä monipuolisin viestinnän keinoin.

Vuonna 2020 Sauna from Finland aikoo tehostaa suomalaisen saunan ja aidon suomalaisen saunaelämyksen brändityötään, keskittyä edistämään alan yritysten liiketoimintamahdollisuuksia sekä kehittää suomalaisen saunan palveluita Suomessa ja kansainvälisesti. Tällä kaikella pyritään kasvattamaan jäsenyritysten liikevaihtoa, vientiä ja suomalaisen saunan tunnettuutta maailmalla.

Sauna from Finland on maailman paras sauna-asiantuntijaverkosto.

Tutustu jäsenetuihin tarkemmin ja liity mukaan kasvavaan joukkoomme, meitä on jo yli 180! Nyt jos koskaan kannattaa lähteä mukaan sauna-alan tulevaisuuden rakentamiseen.

Viisi syytä, miksi jäsenyys kannattaa:

1. Saat monikanavaista ja tehokasta näkyvyyttä yrityksellesi.
2. Pääset osaksi laadukasta saunaelämystä tuotteellasi, palvelullasi tai elämykselläsi.
3. Saat liiketoiminnan kehittämistä kansainvälisten markkinoiden valloittamiseksi ja liidien saamiseksi.
4. Olet osa rentoa ja keskustelevaa sauna-alan ydinperhettä.
5. Tilaisuuksissamme verkostoidut tehokkaasti. Saat lisäarvoa tuottavia kumppanuuksia.

Liity jäseneksi tästä. Kokosimme yhteen jäsentemme antamaa palautetta toiminnastamme:

Sauna from Finland

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere