World Sauna Forumiin Tampereelle saapuu yli 300 kansainvälistä yrityspäättäjää ja median edustajaa kesäkuun alussa

World Sauna Forum 7.6. Tampereella kiinnostaa sekä kansainvälisiä hyvinvointialan yritysjohtajia että mediaa. 

”Suomalainen sauna on ulkomaalaisille eksoottinen kokemus, vaikka meille suomalainen sauna on arkisistakin arkisin asia. Suomalainen sauna on nosteessa maailmalla ja kiehtoo hyvinvointialan päättäjiä, yrittäjiä, tutkijoita ja mediaa. Kansainväliset yritykset haluavat uusia kumppaneita ja jälleenmyyjiä sekä kokea erilaisia saunaelämyksiä”, kertoo tapahtumaa järjestävä Sauna from Finland ry:n toiminnanjohtaja Carita Harju. Tapahtumaan on ilmoittautunut noin 300 vierasta 14 eri maasta. 

Parin viimeisen koronavuoden aikana oman hyvinvoinnin – sekä fyysisen että psyykkisen – merkitys on noussut huippuunsa. 

”Britanniassa on ollut selvästi havaittavissa enenevässä määrin kiinnostusta suomalaisen saunakulttuurin merkityksestä arkiseen hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Yksityissaunat ovat edelleen Britanniassa harvinaisuus ja julkisissakin on huomattavasti parantamisen varaa”, kertoo yksi tapahtuman vieraista, Pirjo Pellinen, kulttuuri- ja julkisuusdiplomatian neuvonantaja Suomen suurlähetystöstä Lontoosta

Iso-Britannian suurlähetystö tuo mukanaan toimittajaryhmän mm. Sunday Times Magazinen edustaja. ”Onko sauna yksi syy siihen, että suomalaiset ovat viidennen kerran peräkkäin maailman onnellisin kansa? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen median edustajat toivottavasti saavat vastauksen lähes viikon kestävällä mediamatkallaan Tampereelle ja Helsinkiin. Tavoitteenamme on, että he palaavat Britanniaan suurina Suomi-faneina ja saunasuurlähettiläinä”, Pellinen kiteyttää.

Suomalainen sauna kiehtoo niin bisnestä kuin tiedettä

Tapahtuman puhujakattaus koostuu tunnetuista puhujista, jotka edustavat erilaisia tulokulmia saunomiseen. Mediapersoona ja “rakkauslääkäri” Emilia Vuorisalmi tutustuttaa vieraat saunan vaikutuksiin – kuinka sauna vaikuttaa rakkaushormoneihimme ja miksi sauna tekee meistä terveempiä ja onnellisempia. Matti Huotari Oulun yliopistosta tarkastelee saunomista tieteen ja tutkimuksen näkökulmasta – miten saunan terveysvaikutuksia mitataan. Martin Goldman, Spa & Wellness Designin uranuurtaja ja Aspa Internationalin perustaja avaa suomalaisen saunan vetovoimaa otsikolla “Finnish Sauna – the best kept secret”. Muita puhujia ovat Harvian Tapio Pajuharju, Studio Puisto Groupin Heikki Riitahuhta, Nordic Urbanin Raoul Grünstein ja Lapland Hotelsin Leena Turunen. Tapahtuman juontaja on toimittaja Maria Markus.

Tapahtuma pidetään Tampereen Lapland Hotels Areenassa tiistaina 7.6.2022.  

Huippupuhujien lisäksi tapahtumassa koetaan suomalainen saunaelämys mm. Lapland Hotelsin kattosaunassa. Kansainväliset vieraat tutustuvat myös sauna-alan vaikuttajiin ja yrityksiin Tampereella, Helsingissä ja Jyväskylässä maanantaina ja keskiviikkona.

Katso koko ohjelma täältä.

Median ilmoittautuminen tapahtumaan (ilmoittautumiset viimeistään 3.6.)
Carita Harju, toiminnanjohtaja, Sauna from Finland
carita@saunafromfinland.fi, puh. 040 566 2481

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste