Matkailualan yritykselle ulkoporeallas on trendikäs myynninedistäjä

Vuokramökeistä varataan aina ensimmäisenä ne, joihin sisältyy ulkoporeallas. Ulkoporeallas lisää varausastetta myös sesonkien ulkopuolella, koska se saa wellness-matkailijat ja erilaiset porukat liikkeelle. Lisäksi ulkoporealtaat kohottavat matkailualan yrityksen imagoa ja tarjoavat pienellä panostuksella asiakkaille uskomattomia spa-elämyksiä.

– Eräs ulkomaalaisten matkailijoiden porukka piti Suomi-lomansa mieleenpainuvimpana kokemuksena ulkoporealtaassa kylpemistä tähtikirkkaana pakkasyönä, Katja hymyilee.

Kuva: Himoslomat

Himoksen lomakeskuksessa toimivalla HimosLomat Oy:llä on vuokrattavana jo 100 porealtaalla varustettua mökkiä. Myös Himoksella on huomattu merkittävää kasvua porealtailla varustettujen mökkien myynnissä. Toimitusjohtaja Tiina Mäntyharju on laskenut, että veden- ja sähkönkulutuksen lisääntymisestä huolimatta vuokraus on erittäin kannattavaa. Hygieniasta on pidettävä hyvää huolta. Himoksen mökeissä veden ph-arvot ja puhtaus varmistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

– Porealtaan hankinta on yritykselle kannattavaa ja huoltokin melko vaivatonta. Palvelussa tulee huomioida myös asiakkaiden neuvonta erilaisissa tilanteissa. Meillä on 24/7 puhelinpalvelu, johon asiakas voi soittaa, jos käytön aikana tulee ongelmaa, esimerkiksi vedet tulevat yli altaasta, Mäntyharju kertoo.

Ulkoporealtaita monissa laatumerkkikohteissa

Sauna from Finland myöntää Authentic Finnish Sauna Experience-laatumerkin jäsenyrityksilleen, jotka ovat läpäisseet laatukriteeristön. Monet laatumerkkikohteet ovat panostaneet ulkoporealtaaseen. Tutustu laatumerkkikohteisiin täältä.

ARCTIC FOREST SPA – METSÄKYLY

 

Save

Save

Save

Save

Save

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste