Lapland Hotelsissa lämpenee jo yli 1200 saunaa – Tampereella kaupunkilaisetkin pääsevät saunomaan kattojen ylle

Hotelliketju Lapland Hotels tarjoaa Tampereella rentoutumista kaipaaville jo lähes sata erilaista saunaa, kahdessa hotellissa. Erityisesti hotellien katoilla sijaitsevat saunamaailmat vievät niin hotelliasiakkaat kuin kaupunkilaiset arjen yläpuolelle, suoraan Lapin luonnon tunnelmiin. Hotelliketjulla on tällä hetkellä eniten saunoja koko maailmassa – ja niitä tullaan katsomaan ulkomailta asti.

Viime vuonna avattu Lapland Hotels Arena sekä pian remontoitu Lapland Hotels Tampere täydentävät Tampereen mainetta maailman saunapääkaupunkina: jo pelkästään Lapland Hotels Arenan huoneissa on yli 70 saunaa, minkä lisäksi katolla avautuva Laawu Rooftop Terrace & Sauna tuo oman ainutlaatuisen lisänsä saunakaupunkiin. Sekä Nokia Arenalla sijaitsevan hotellin että Yliopistonkadun hotellin kattosaunoista voi ihailla Tampereen kaupunkikuvaa omassa rauhallisessa keitaassa – ja ne ovat hotelliasiakkaiden lisäksi myös kaupunkilaisten varattavissa.

”Haluamme tuoda pohjoista hyvinvointia ja rauhaa hotelliasukkaiden sieluun: sen vuoksi meillä on niin paljon saunoja. Rentoutua voi oman hotellihuoneen rauhassa tai saunamaailmoissa, jotka tarjoavat aivan toisenlaisen elämyksen, rytmin ja tunnelman. Mikä sen hienompaa kuin istua porealtaassa katolla, katsella tähtitaivasta ja eteen avautuvaa Pispalan harjua pakkasiltana. ”

– Aluejohtaja Leena Turunen
Sauna from Finland Lapland Hotels Arena Mystique Deluxe Spa huoneen sauna.

Lapland Hotels Arenan katolle viime vuonna avattu Laawu Rooftop Terrace & Sauna on kokonaisuus, jota on tultu ihastelemaan Suomen rajojen ulkopuoleltakin.

”Kattoterassillamme sijaitsevan saunamaailman rauha luo huikean kontrastin verrattuna sen ympäristöön. Nokia Arenan rakennus on maailman modernein kokonaisuus ja kun astut terassilla aukeavalle saunapolulle, hyppäät suoraan Lapin erämaahan ja mökkimaisemiin. Se on kuin oma keidas Tampereen yllä.”

– Aluejohtaja Leena Turunen
Sauna from Finland Lapland Hotels Arena- kattoterassilla sijaitseva sauna.

KRIISIT NOSTIVAT SUOMALAISTEN SAUNA-ARVOSTUSTA

Hotelleissa saunominen ja saunallisten hotellihuoneiden varaaminen on lisääntynyt merkittävästi korona-aikana – eikä muutosta takaisin ole näköpiirissä.

”Korona nosti suomalaisten sauna-arvostusta, ja sama on nähtävillä nyt energiakriisin aikaan. Ihmiset ovat valmiita panostamaan omaan hyvinvointiinsa, ja hotelliloman yhteydessä halutaan myös saunoa. Sauna tutkitustikin antaa ihmisille ainutlaatuista hyvinvointia, ja irtiottoa arjesta.”

– Aluejohtaja Leena Turunen

Lapland Hotelsilla on saunoja kaikissa kaupunkihotelleissaan, Tampereen lisäksi Helsingissä, Kuopiossa ja Oulussa. Eniten saunoja on Helsingin Bulevardilla, yli 100 saunaa. Koko hotelliketjulla määrällisesti eniten niitä on kuitenkin Lapin kohteissa, joissa saunomaan pääsee niin huoneistoissa, mökeissä kuin hotellihuoneissa.

Lapland Hotels Bulevardi Lapland Hotels Bulevardi

SAUNA FROM FINLANDIN SERTIFIKAATTI KAUPUNKIHOTELLEILLE

Lapland Hotelsin neljälle kaupunkihotellille, Helsingille, Oululle ja Tampereen hotelleille, on myönnetty Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti. Sertifikaatin myöntää suomalaisen saunan asiantuntijaverkosto Sauna from Finland. Sertifikaatti osoittaa, että saunapalvelut ovat laadultaan maailman huippuluokkaa – ja ne täyttävät lähes 100 erilaista kriteeriä.

”Sertifikaatin saadakseen saunaelämyksen pitää olla kokonaisuudessaan kunnossa aina saunaan valmistautumisesta lähtien. Esimerkiksi siisteys ja turvallisuus ovat tärkeitä asioita. Lapland Hotelsissa erityisen hienoa on se, että heillä myös saunomisen ohjeet ovat nähtävillä hotellihuoneiden ruuduilla, tätä ei ole missään muualla.”

– Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste