FINNFLOAT – Kelluva suomalainen sauna Berliinissä

Monille meistä sauna on elämäntapa. Kaikki siihen liittyvä herättää hyvinvoinnin käsitteen henkiin. Näin ajattelevat myös berliiniläiset Sami Bill ja Rebecca Lang. Vuonna 2017 Sami ja Rebecca perustivat suomalaisen saunalautan FINNFLOATin Müggelsee-järvelle Berliinissä.

Müggelsee-järven rannoilla on tiheitä metsiä ja monien lintujen pesiä ruovikoissa. Vaikka järvi on niin lähellä Saksan suurta pääkaupunkia, täällä voi nauttia rauhasta ja omasta tilasta. Osana kierrosta kelluvalla saunalautalla voi myös kokeilla meloa nähdäkseen luontoa lähemmin. Jos olet onnekas, kohtaat kuningaskalastajia ja saukkoja. Müggelsee, Berliinin suurin järvi, on Natura 2000 -suojelualue.

FINNFLOAT

FINNFLOAT sai Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatin

Sami ja Rebecca saivat ensimmäisen kerran kuulla Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatista kokeillessaan Ruka Safariksen laatusertifioituja saunoja. He näkivät jatkuvasti lisää tietoa Sauna from Finlandista ja laatusertifikaatista ja tajusivat, että se sopisi heidän saunapalveluunsa.

Sami ja Rebecca pitivät Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirjaa ja sen laatukriteerejä mielenkiintoisina. Aidon suomalaisen saunaelämyksen arvot vastasivat heidän omia arvojaan. Yhdessä Sauna from Finlandin asiantuntijoiden kanssa he kuitenkin halusivat hieman nostaa saunapalvelun laatutasoa. Kiukaan kivet vaihdettiin uusiin. Sauna from Finlandin tekemät laatukriteerit viittaavat myös siihen, että saunapalvelun tulisi tarjota tietoa ja tarinoita suomalaisesta saunakulttuurista tai -historiasta, jonka FINNFLOAT päätti tuoda osaksi saunaretkiään.

FINNFLOAT Harvian kiuas

FINNFLOATilla on NATURE-aiheinen saunasertifikaatti

Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatusertifikaatti NATURE & GARDEN myönnetään luonnossa sijaitseville saunoille. FINNFLOAT-saunaelämyksessä pääsee nauttimaan myös lämpimän ja kylmän vaihtelun, sosiaalisen vuorovaikutuksen, levon ja rentoutumisen vaikutuksista vain 20 minuutin päässä Berliinin keskustasta.

”Hyvä saunaelämys on kuin pieni matka: pakataan pyyhe ja kylpytakki, pilkotaan puita, poimitaan koivun oksia vihdaksi, sekoitetaan marjoista kuorintavoide, kerätään yrttejä jalkakylpyyn, sytytetään tuli kiukaaseen. Tulet saunasta ulos ja olet muuttunut. Tätä on saunan taika.”

FINNFLOAT EcoFurn-tuolit

Sami ja Rebecca ovat laajentaneet toimintaansa ja tarjoavat jatkossa retkiä Suomeen heidän kanssaan FINNFLOAT Green Travel -merkin alla. He suunnittelevat parhaillaan saunaretkeä Tampereen seudulle, tavoitteenaan saada vieraat innostumaan suomalaisesta saunasta. Tampere onkin maailman saunapääkaupunki.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste