World Sauna Forum Goes Online – maailman suurin saunaverkkotapahtuma!

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
03.12.2020 - 04.12.2020 klo Koko päivä


TERVETULOA VUODEN 2020 WORLD SAUNA FORUMIIN – NETIN VÄLITYKSELLÄ!

Vaikka emme voikaan tavata toisiamme kasvokkain tänä vuonna, halusimme silti tarjota materiaalia ja tietoa suomalaisen saunaelämyksen rakentamisesta kotiin, kylpylään, hotelliin, kuntosalille tai yleiseen saunaan. Siksi päätimme järjestää World Sauna Forumin 2020 virtuaalisena, johon voit osallistua helposti mistä vain, netin välityksellä.

Lisätietoa tapahtumasta tulossa pian osoitteeseen www.worldsaunaforum.fi!

World Sauna Forum on Sauna from Finlandin järjestämä kansainvälinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, joka kerää yhteen sauna-, hyvinvointi- ja matkailualan yrityksiä ja toimijoita ympäri maailman. Tapahtumassa keskustellaan alan ajankohtaisista asioista, kuullaan mielenkiintoisia ammattilaispuheenvuoroja, ideoidaan ja edistetään liiketoimintaa, tavataan nykyisiä ja tulevia yhteistyökumppaneita ja tietysti saunotaan.

World Sauna Forum sai alkunsa saunan lauteilla vuonna 2016. Löylyissä syntyi idea kansainvälisestä verkostoitumistapahtumasta suomalaisen saunaelämyksen markkinoiden vahvistamiseksi. Yritykset saisivat mahdollisuuden tavata toisiaan keskustellakseen ideoista ja yhteistyöstä. Tapahtuman avulla maailman parasta suomalaista saunaelämystä kehitettäisiin ja vietäisiin maailmalle.

Tapahtumaan ovat löylynlämpimästi tervetulleita kaikki, jotka tekevät töitä sauna- ja hyvinvointialalla tai muuten vain kokevat syvää mielenkiintoa aitoa suomalaista saunaelämystä kohtaan.

VALMISTELEMME JO WORLD SAUNA FORUM 2021 -TAPAHTUMAA, OLETHAN VALMIS? NÄHDÄÄN LIVENÄ TAAS ENSI VUONNA!

Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste