Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
03.12.2020 - 04.12.2020 klo Koko päivä

Tapahtumapaikka


TERVETULOA VUODEN 2020 WORLD SAUNA FORUMIIN – NETIN VÄLITYKSELLÄ!

Vaikka emme voikaan tavata toisiamme kasvokkain tänä vuonna, halusimme silti tarjota materiaalia ja tietoa suomalaisen saunaelämyksen rakentamisesta kotiin, kylpylään, hotelliin, kuntosalille tai yleiseen saunaan. Siksi päätimme järjestää World Sauna Forumin 2020 virtuaalisena, johon voit osallistua helposti mistä vain, netin välityksellä.

Lisätietoa tapahtumasta osoitteessa www.worldsaunaforum.com!

World Sauna Forum on Sauna from Finlandin järjestämä kansainvälinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, joka kerää yhteen sauna-, hyvinvointi- ja matkailualan yrityksiä ja toimijoita ympäri maailman. Tapahtumassa keskustellaan alan ajankohtaisista asioista, kuullaan mielenkiintoisia ammattilaispuheenvuoroja, ideoidaan ja edistetään liiketoimintaa, tavataan nykyisiä ja tulevia yhteistyökumppaneita ja tietysti saunotaan.

World Sauna Forum sai alkunsa saunan lauteilla vuonna 2016. Löylyissä syntyi idea kansainvälisestä verkostoitumistapahtumasta suomalaisen saunaelämyksen markkinoiden vahvistamiseksi. Yritykset saisivat mahdollisuuden tavata toisiaan keskustellakseen ideoista ja yhteistyöstä. Tapahtuman avulla maailman parasta suomalaista saunaelämystä kehitettäisiin ja vietäisiin maailmalle.

Tapahtumaan ovat löylynlämpimästi tervetulleita kaikki, jotka tekevät töitä sauna- ja hyvinvointialalla tai muuten vain kokevat syvää mielenkiintoa aitoa suomalaista saunaelämystä kohtaan.

Liity postituslistallemme!

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere