World Sauna Forum 2020

Karttaa ei ole saatavissa

Päiväys ja aika
24.09.2020 - 25.09.2020 klo Koko päivä


TERVETULOA VUODEN 2020 WORLD SAUNA FORUMIIN!

World Sauna Forum 2020 tapahtumapaikka ja -aika on nyt julkistettu: saunapääkaupunki Tampere, 24.-25. syyskuuta 2020!

World Sauna Forum on Sauna from Finlandin järjestämä kansainvälinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, joka kerää yhteen sauna-, hyvinvointi- ja matkailualan yrityksiä ja toimijoita ympäri maailman. Tapahtumassa keskustellaan alan ajankohtaisista asioista, kuullaan mielenkiintoisia ammattilaispuheenvuoroja, ideoidaan ja edistetään liiketoimintaa, tavataan nykyisiä ja tulevia yhteistyökumppaneita ja tietysti saunotaan.

World Sauna Forum sai alkunsa saunan lauteilla vuonna 2016. Löylyissä syntyi idea kansainvälisestä verkostoitumistapahtumasta suomalaisen saunaelämyksen markkinoiden vahvistamiseksi. Yritykset saisivat mahdollisuuden tavata toisiaan keskustellakseen ideoista ja yhteistyöstä. Tapahtuman avulla maailman parasta suomalaista saunaelämystä kehitettäisiin ja vietäisiin maailmalle.

Tapahtumaan ovat löylynlämpimästi tervetulleita kaikki, jotka tekevät töitä sauna- ja hyvinvointialalla tai muuten vain kokevat syvää mielenkiintoa aitoa suomalaista saunaelämystä kohtaan.

WORLD SAUNA FORUM 2019 AFTER MOVIE ON TÄÄLLÄ! KATSO PARHAAT PALAT JA VALMISTAUDU SEURAAVAAN. NÄHDÄÄN PIAN!

Sauna from Finland


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste