World Sauna Forum 2019

Kartta latautuu...

Päiväys ja aika
03.10.2019 - 04.10.2019 klo 12.00 - 23.30

Tapahtumapaikka
Tampere


Haluaisitko uusia ideoita sauna- ja hyvinvointiyrityksesi kehittämiseksi?
Etsitkö yhteistyökumppaneita, joiden kanssa voisit nostaa yritykselle uudelle tasolla?

Tervetuloa World Sauna Forumiin!

World Sauna Forum on suurin maailman parhaaseen saunaelämykseen keskittyvä kansainvälinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma. Se kerää yhteen sauna-, hyvinvointi- ja matkailualan yrityksiä ja toimijoita ympäri maailmaa. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille, jotka työskentelevät sauna- ja hyvinvointialalla palveluntarjoajista tuotevalmistajiin. Keskityitpä sitten kotimaan markkinoihin tai olipa tavoitteenasi laajentaa yritystä kansainvälisesti, World Sauna Forum on sinulle.

World Sauna Forum 2019 järjestetään maailman saunapääkaupungissa Tampereella 3.-4. lokakuuta.

Mitä on tiedossa? Pääset syventymään aiheeseen ja saat uusia ideoita liiketoimintasi kehittämiseksi. Tapaat potentiaalisia yhteistyökumppaneita ja saat mahdollisuuden keskustella tulevista yhteistyökuvioista. Kaiken tämän lisäksi pääset nauttimaan suomalaisesta saunaelämyksestä parhaimmillaan!

Tämän vuoden World Sauna Forumin ohjelma pitää sisällään sauna- ja hyvinvointiyritysten koulutusta, mielenkiintoisia puheenvuoroja alan tämänhetkisistä trendeistä, dynaamista verkostoitumista, järjestettyä yritysmatchmakingia sekä tietenkin saunomista.

World Sauna Forum 2019 on unohtumaton tapahtuma täynnä uusia kohtaamisia ja mielenkiintoisia keskusteluja höystettynä rentouttavilla saunaelämyksillä. Katso ohjelma ja osta lippusi nyt osoitteessa www.worldsaunaforum.fi!


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste