Breadcrumb / Tulossa

Sertifioitu saunaelämys rakentuu tilojen lisäksi teemasta ja tarinasta

Keskellä Kuusamon kaunista luontoa sijaitsevan mökkikylän, Rukan Salongin, yksi myynnin perusteista on laatusertifioitu suomalainen saunaelämys. Elämykseen kuuluu saunan lisäksi myös majoitus ja ruokailu. Moni matkailija ostaa elämyspaketin ennakkoon, eli kiinnostus herää jo Rukan Salongin kotisivuja tutkiessa.

Rukan Salonki/ LSJ Group

LSJ Group Oy:n toimitusjohtaja Marjo Määttä kokee, että Rukan Salongin saunojen, HiTech -savusaunan ja Pyhäpiilon saunamaailman, auditointiprosessit Sauna from Finlandin kanssa ovat sujuneet hyvin. Hän pitää prosessia kannustavana ja rehellisenä, joka antaa uusia näkökulmia ja eväitä palveluiden kehittämiseen.

Laatusertifikaatti on sellainen asia, johon sitoudutaan pitkällä aikavälillä. Se vaatii saunojen päivittämistä ja tarkastelua säännöllisin väliajoin

HiTech -savusauna

Rukan Salonki/ LSJ Group

Tämä täysin asiakkaiden toiveiden mukaisesti kehitetty savusauna sijaitsee keskellä Rukan Salongin mökkikylää. Savusaunan erikoisuus on, ettei saunoessa sotkeudu! Siellä tehdään myös turvehoitoja, ja talvella pääsee pulahtamaan avantoon.

Pyhäpiilo

Rukan Salonki/ LSJ Group
Rukan Salonki/ LSJ Group

Pyhäjärven luonnonkauniista maisemista löytyy ulkoapäin lämmitettävä savusauna, sekä talvisin uniikki jääsauna. Alue on kulttuurihistoriallisesti merkittävää vanhaa saamelaisaluetta, josta saa kuulla tarinoita saunaopastuksen yhteydessä. Savusaunan näköalaikkunasta voi samalla ihailla ympäristöä, tai jopa revontulia.

Rukan Salongin saunojen laadukkuuden peruspilarit:

  1. Saunojen tarinat ovat keskeinen osa elämystä.
  2. Lähiruokaa suositaan tarjoiluissa.
  3. Saunan puhtaus täytyy pystyä havaitsemaan kaikilla aisteilla.

Haluaisitko sinunkin yrityksesi saunaan laatusertifikaatin, mutta kaipaat vielä vinkkejä palveluiden kehittämiseen? Hanki itsellesi piakkoin julkaistava Sauna from Finlandin uudistunut saunan laatukäsikirja, ja olet askeleen lähempänä laatumerkkiä.


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.