World Sauna Forum 2022—maailman rentouttavin bisnestapahtuma

Tervetuloa rentoutumaan kansainväliseen bisnestapahtumaan. Kyllä, kuulit oikein—sanat ”rentoutua” ja ”bisnes” samassa lauseessa! World Sauna Forum 2022 on sauna-alan tärkeimpien yritysten ja vaikuttajien verkostoitumiseen tarkoitettu viihdyttävä tapahtuma, joka saa kaikki osallistujat hyvälle tuulelle.

Vuonna 2022 World Sauna Forum järjestetään jo viidennen kerran, upeampana kuin koskaan! Tarkoituksenamme on auttaa kansainvälisiä saunayrityksiä kukoistamaan ja osoittaa maailmalle lukuisia sauna-alan innovaatioita sekä koota kaikki saunaa rakastavat ”ajattelemaan saman laatikon sisälle”, toisin sanoen saunaan.

Harvia

Valmistaudu uusiin ideoihin

World Sauna Forum tarjoaa hienoja mahdollisuuksia luoda uusia suhteita ja tietenkin kokea aito suomalainen sauna! Oletko valmis laajentamaan ajatteluasi ja kokemaan uusia asioita? Me ainakin olemme!

World Sauna Forumiin osallistuminen tuntuu kuin viettäisi aikaa ystävien seurassa, samalla keskustellen saunaan liittyvistä ideoista sekä bisneksestä. Rennolle tapahtumalle tuo lisämausteensa korkealaatuinen saunaelämys. Osallistujat saavat uusia ideoita ja tapaavat bisneskumppaneita auttaakseen kehittämään omaa liiketoimintaansa ja samanaikaisesti pitämään hauskaa ja nauttimaan suomalaisen saunan tuomista hyödyistä.

Jokipiin Pellava

World Sauna Forum auttaa aidon suomalaisen saunaelämyksen globaalia laajenemista. Se tuo yhteen kaikki, jotka jakavat kiinnostuksen aitoa ja laadukasta saunaelämystä kohtaan, luomaan uusia ideoita, kumppanuuksia ja kaikkein tärkeimpänä antaakseen suomalaiselle saunalle sen ansaitseman arvostuksen.

Miksi osallistua World Sauna Forum 2022 -tapahtumaan?

  1. Saat mahdollisuuden tavata monialaista sauna- ja hyvinvointialan asiantuntijoiden verkostoa, päivittää kontaktejasi ja sukeltaa syvemmälle alan asioihin.
  2. World Sauna Forum tarjoaa täydellisen alustan bisneksesi kehittämiseen. Sinulla on tilaisuus tavata omaa kiinnostustasi vastaavia yrityksiä tapahtumapaikassamme Lapland Hotels Arenan Sauna & Wellness Marketilla.
  3. Puhujamme avaavat näkemyksiään mielenkiintoisista aiheista liittyen tuotantoon, vientiin sekä matkailuun.
  4. Kaiken kukkuraksi pääset nauttimaan parhaista suomalaisista saunaelämyksistä!

www.worldsaunaforum.com

World Sauna Forum 2018

Edellinen World Sauna Forum järjestettiin online-striiminä vuonna 2020.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste