Virkistäviä ideoita ja löylyjä World Sauna Forumissa!

Sauna from Finland järjestää vuosittaisen kansainvälisen verkostoitumistapahtuman, World Sauna Forumin, saunapääkaupunki Tampereella taas tänä vuonna. Tapahtuman ajankohta on 7.6.2022.

World Sauna Forum, maailman rentouttavin suomalaisen saunan B2B-tapahtuma, on jo vuodesta 2017 alkaen koonnut alan ammattilaiset yhteen. Tapahtuman tarkoituksena on herättää keskustelua suomalaisen saunan liiketoiminnallisesta potentiaalista, tulevista trendeistä, sekä yhteistyöstä. Kaiken lisäksi osallistujat pääsevät nauttimaan aidoista suomalaisista saunaelämyksistä!

World Sauna Forum tarjoaa osallistujilleen tietoa ja näkemyksiä suomalaisen saunaelämyksen eri osa-alueista. Suomalaiset ja ulkomaalaiset asiantuntijat tulevat puhumaan suomalaisen saunan bisnesmahdollisuuksista. Osa puheista syventyy suomalaisen saunan suunnitteluun (esim. Studio Puisto Groupin Heikki Riitahuhta) sekä terveyshyötyihin (esim. lääkäri Emilia Vuorisalmi).

“Tapahtuma tuo monipuolisen, mielenkiintoisen ja yksinkertaisesti mahtavan kattauksen puhujia ja aiheita lavalle,” paljastaa Satu Ilomäki, World Sauna Forumin projektipäällikkö.

Katso kaikki puhujat täältä.

World Sauna Forum 2022 tarjoaa mahdollisuuden rentoutua tulevaisuuden yhteistyökumppaneiden kanssa.

World Sauna Forum 2020 järjestettiin verkon välityksellä, ja se keräsi yli 1300 osallistujaa tapahtumaan. Tapahtuma on kasvanut joka vuosi ja saanut myös paljon medianäkyvyyttä. Onneksi tänä vuonna pääsemme järjestämään tapahtuman taas livenä! Ilomäki uskoo, että live-tapahtumien arvo on jopa kasvanut pandemia-ajan jälkeen.

“Näiden parin vuoden jälkeen rajoitukset ovat poistumassa. On vihdoin aika taas tavata toisiamme kasvokkain. On hienoa, että meillä on mahdollisuus verkostoitua ja olla muiden ihmisten ympäröimänä World Sauna Forumissa. Tapaamisten ja erilaisten mahdollisuuksien arvon korostaminen on tärkeämpää kuin koskaan ennen. Vihdoin, olemme BACK IN BUSINESS!”

World Sauna Forum järjestetään 7.6.2022. World Sauna Forumin viralliset oheistapahtumat järjestetään eri kaupungeissa ympäri Suomen, ennen ja jälkeen päätapahtumaa. Lisätietoa löytyy www.worldsaunaforum.com sekä tapahtuman Facebook-sivulla. World Sauna Forum löytyy myös LinkedInistä.

World Sauna Forum 2022 pääsponsorit ovat Harvia ja Lapland Hotels.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste