Verkostomme mukana Ranskassa hyvinvoinnin ja kauneudenhoidon ammattilaistapahtumassa

Sauna from Finland on kunniavieraana yhdessä suurimmista hyvinvoinnin ja kauneudenhoidon ammattilaistapahtumasta Pariisissa, 6.–8. huhtikuuta. Tapahtumaan osallistuu n. 28 000 alan ammattilaista ja näytteilleasettajia on vuosittain n. 250. Tapahtumapaikka on aivan Pariisin keskustassa, kongressikeskus Paris Expo Porte de Versailles.

Sauna from Finland ja Business Finland toimivat yhteistyössä messutapahtumassa. Tapahtuman erityisenä fokuksena on saunaelämyksen vaikutus hyvinvointiin, kauneudenhoitoon ja myös hyvinvointiturismin esiintuominen. Teemat ovat selkeät: Suomi, sauna, luonto ja kauneudenhoito. Yhteisen osaston kruunaa osastolle tuotavat saunat.

Näköalapaikka ranskankielisiin maihin

Luvassa on laajaa näkyvyyttä kongressissa sekä etu- ja jälkikäteen alan lehdissä: Les Nouvelles Esthetiques ja Spa-lehdissä tammi, helmi, maaliskuun numero sekä heinäkuussa koontijuttu. Les Nouvelles Esthetiques on vuonna 1952 perustettu lehti, Spa de Beaute on viisi vuotta vanha. Itse kongressi on 48 vuotta vanha ja kiinteästi kytköksissä lehtiin. Molemmat lehdet ovat markkinajohtajia Ranskassa sekä Ranskaa puhuvissa maissa, yhteensä 21 lehteä eri maissa.

Osaston sekä laajan etukäteisnäkyvyyden lisäksi SFF-verkoston edustajille tarjotaan puheenvuoroja ja demonstraatiopaikkoja kolme kappaletta itse kongressin aikana – niissä havainnollistetaan, miten kauneudenhoito ja saunominen liittyy yhteen luoden kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ranskalaisille estetiikka ja kauneudenhoito on erittäin tärkeää. Pääviestimme onkin, että sauna tekee hyvää ihmisen iholle, kauneudelle ja hyvinvoinnille. Laadukkaat tuotteet tehostavat näitä hyviä vaikutuksia iholle.

Yhteismarkkinointia Suomi-trendin aallon harjalla

Yksi tärkeimmistä asioista osastolla on yhtenäinen näkyvyys: jokainen osallistuva yritys tuo omia tuotteitaan esille. Osastolle suunnitellaan eri teemoitus päivittäin, jolloin voidaan nostaa eri asioita näkyvämmin esille. Tämä linkitetään myös etukäteisnäkyvyyteen lehdessä, sosiaalisessa mediassa ja markkinoinnissa yleisesti.

Tutustu tapahtumaan täältä.

Kuvat: Les Nouvelles Esthétiques Spa – Congrès d’Esthétique & Spa

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste