Väylä Japanin markkinoille: Matchmaking-tapaaminen japanilaisen METOS-yrityksen kanssa

Sauna from Finland järjesti matchmaking- tapaamisen Japanilaisen Metos- yrityksen ( http://metos.co.jp/english/ ) sekä yhteistyöstä Japanin markkinoilla kiinnostuneiden, lähes 20 Sauna from Finlandin jäsenyritysten kesken keskiviikkona 4.4. Helsingissä. 

Saunatuotteet ovat monialayritys Metoksen yksi päätuoteryhmä. Yrityksen asiakkaita ovat mm. hotellit, rakennusliikkeet, designyritykset sekä arkkitehdit. Suomalaiset trendit ja lifestyle kiinnostavat yritystä kovasti, kuten myös monenlaiset saunatuotteet uuteen toukokuun lopulla avattavaan kauppaan. Saunakauppa avataan uuteen MORI PARK Outdoor villageen: (610-4 Tanakacho, Akishima-shi, Tokyo, http://outdoorvillage.tokyo/lang/?sl=en

Saunakauppa on Japanin ensimmäinen saunakauppa ja kaupan konsepti on ”Everyday Exhibition”. Yritykset voivat hyödyntää kauppaa myyntiin, markkinointiin ja tuotteiden esittelemiseen. Kauppaan tulee esittelytila tuotteille sekä kahvila että sauna. Kaupan tuotteet tulevat vaihtelemaan tasaisin väliajoin, joten yrityksillämme on jatkossakin mahdollisuus saada tätä kautta tuotteitaan Japanin markkinoille.

Yritykset esittelivät kahdenkeskisissä keskusteluissa tarjontaansa Metoksen edustajille, jotka antoivat välittömästi palautetta ja ilmaisivat kiinnostuksena eri tuotteita kohtaan. Osallistuneet yritykset olivat tyytyväisiä tapaamisiinsa. Tyytyväisiä olivat myös Metos-yrityksen edustajat, jotka saivat helposti neuvottelut aluilleen hyvin monen suomalaisen sauna-alan yrityksen kanssa. Pian monen yrityksen tuotteet ovat esillä uudessa saunakaupassa. 

Keskustelimme tilaisuuden jälkeen siitä, että myös jatkossa kerran tai kaksi vuodessa Sauna from Finland järjestää matchmaking- tapahtuman yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet Japanin markkinoista. Metos etsii jatkuvasti uusia mielenkiintoisia tuotteita Japanin markkinoille. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä Satu Freybergiin, puh: 0400 966 112 ja satu@saunafromfinland.fi.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste