Toinen kansainvälinen Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti Original Sokos Hotel Virulle

Tallinnassa sijaitseva Original Sokos Hotel Viru sai saunapalvelun laadukkuudesta ja elämyksellisyydestä kertovan Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatin toisena kansainvälisenä kohteena maailmassa.

Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti myönnetään saunapalvelulle, joka läpäisee aidon suomalaisen saunaelämyksen ydinarvoista johdetun laatukriteeristön. Laatusertifikaatti viestii asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstölle, että sauna ja saunapalvelu on mietitty ja laadukas kokonaisuus: laatutasoltaan maailman huippuluokkaa. Laatusertifikaatti asettaa saunapalveluiden laaturiman maailmanennätyskorkeudelle. Laatusertifikaatin saaneen saunapalvelun asiakkaat tietävät, että he voivat luottavaisin mielin virittäytyä rentoutumaan, kun laatuasiat ovat kunnossa.

Original Sokos Hotel Virun hotellipäällikkö Kadi Saluoks on laatusertifikaatista innoissaan: ”Yli 60 % vieraistamme on suomalaisia, ja suomalaiset tunnetusti pitävät hyvästä saunakokemuksesta. Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti on heille jo Suomesta tuttu laatulupaus, jota he pitävät suuressa arvossa”, Saluoks kertoo. Original Sokos Hotel Virun viimeisimmästä saunaremontista oli jo vuosia, ja Saluoksin mukaan asiakkaiden odotukset olivat muuttuneet.

”Haluamme antaa vieraillemme kokonaisen, moniaistisen saunakokemuksen – elämyksen, jossa on otettu huomioon kaikki aistit, kuten näkö, tuoksu, tunne. Kiinnitimme huomiota tilaussaunojen lisäksi myös sisääntuloaulaan, jonne lisäsimme mukavat sohvat, tunnelmallisen valaistukset sekä lisätuotteita ja tarvikkeita, kuten Dermosil-ihonhoitotuotteita.”

Lisäksi saunoissa on isot televisiot, joissa on laaja kanavavalikoima. Asiakkaat voivat myös ostaa kylmäkaapista virvoitusjuomia ja tilata puhelimitse Amarillo-ravintolasta ruokaa ja juomaa saunalle.

Saluoks kertoo, että muutos aiempaan saunapalveluun on valtava ja henkilökunta on saanut vierailta vain positiivista palautetta. Hotellivieraiden lisäksi saunoja ovat käyttäneet myös Tallinnan paikalliset, jotka pitävät laadukkaasta saunaelämyksestä. ”Jatkossa haluamme syventää yhteistyötä Sauna from Finlandin kanssa. Aiomme lisätä hotellin privaattisaunojen tunnettuutta markkinoimalla niitä sisäisissä kanavissa sekä kotisivuillamme”, Saluoks suunnittelee.
Käy seuraavalla Tallinnan-reissullasi saunomassa Original Sokos Hotel Virussa. Lue lisää täältä!

Saunaelämysten kehittämisessä auttaa Sauna from Finlandin toimittama Aidon saunaelämyksen laatukäsikirja, joka on saunapalveluntarjoajien ykköstyökalu matkalla kohti laadukkaampia saunakokonaisuuksia ja asiakaskokemuksia. Lue lisää täältä!

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste