Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirja

Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirja on opas maailman parhaiden saunaelämysten luomiseen.

Me suomalaiset tunnemme saunan. Suomalainen saunaelämys on ainutlaatuinen ja uniikki kokemus, joka edistää ihmisten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Suomalaisen saunaelämyksen tieteellisesti tutkitut terveysvaikutukset, laadukkaat elementit ja monipuolisuus tekevät siitä loistavan liiketoimintakonseptin yleisille saunoille sekä myyntivaltin ja lisäpalvelun hotelleihin, kylpylöihin, kuntosaleille ja taloyhtiöihin. Elämykselliset, mieleenpainuvat ja laadukkaat suomalaiset saunapalvelut ovat kysyttyjä Suomessa ja maailmalla. Hyvät saunaelämykset lisäävät matkailua ja kasvattavat yritysten liikevaihtoa ja vientiä sekä auttavat erottautumaan muista palveluntarjoajista.

Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirja on ainutlaatuinen ja perusteellinen opas suomalaisen saunaelämyksen rakentamisesta. Kirjan inspiroivat yritysartikkelit sekä yksityiskohtaiset vinkit ja ohjeet ohjaavat sekä uusien saunojen että olemassa olevien saunojen elämysten suunnittelussa. Käsikirja on saunapalveluntarjoajien ykköstyökalu saunaelämysten hiomisessa palveluksi, joka saa asiakkaat palaamaan yhä uudestaan ja uudestaan.

Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirja mahdollistaa laadukkaan suomalaisen saunaelämyksen luomisen siellä, missä ihmiset saunovat. Laatukäsikirjan artikkelit ja perusteellisen tutkimustyön lopputuloksena luotu laatukriteeristö tukevat saunaelämyksen ajattelu- ja suunnittelutyötä alusta loppuun saakka.

Hinta 79€/kpl (sis. alv.). Suuret tilausmäärät (yli 5 kpl) saa tehtyä ottamalla yhteyttä Sauna from Finlandiin (sauna@saunafromfinland.fi).

Laatukäsikirja julkaistaan myös englanniksi toukokuussa 2020. Se on loistava liikelahja ulkomaalaisille yhteistyökumppaneille ja asiakkaille.

Sauna from Finland

 

Toimittaja ja kustantaja: Sauna from Finland
Kieli: Suomi
Julkaistu: 2020-03-18
ISBN: 978-952-94-2898-4
Sivumäärä: 180
Koko: 25,5 cm x 18 cm x 1,5 cm.
Hinta: 79€


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.