Suomalainen saunaelämys osana Suomen kansainvälistä hyvinvointimatkailustrategiaa

Suomalainen saunaelämys on  Suomen hyvinvointimatkailustrategian pääteema!

Hyvinvointimatkailun temaattiset painopistealueet keskittyvät niihin vetovoimatekijöihin, joiden avulla suomalainen hyvinvointimatkailutuote voi erottua kansainvälisessä kilpailussa.
Vahvimpana esiin nousee kansainvälisesti tunnetuimpiin vetovoimatekijöihimme lukeutuva suomalainen sauna ja saunaelämys. Saunaa suomalaisempaa hyvinvointisisältöä on vaikea kuvitella. Sauna on tälläkin hetkellä osa melkein jokaista suomalaista matkailutuotetta, useimmiten kuitenkin vain sivumainintana kokoustuotteen tai aktiviteettituotteen yhteydessä.
Hyvinvointimatkailussa saunaelämys ja sen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja rentoutumista edistävät vaikutukset nostetaan hyvinvointituotteemme keskeiseksi elementiksi. Tarkoitus on kehittää tuotteesta sellainen, että jokainen matkailija, myös omatoimimatkailija, joka haluaa kokea suomalaisen saunaelämyksen, pääsee sen kokemaan.

 

Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju on ollut mukana työtä luotsanneessa Visit Finlandin kokoamassa strategiatyöryhmässä, jossa laadittiin Suomen hyvinvointimatkailulle strategia kansainvälisille markkinoille vuoteen 2018 saakka. Hyvinvointimatkailustrategia tukee Sauna from Finlandin omia tavoitteita ja kehittämistoimenpiteitä suunnitellaan ja käynnistetään tehtäväksi tiiviissä yhteistyössä Visit Finlandin kanssa.

Tässä linkki hyvinvointimatkailustrategiaan:

http://www.visitfinland.fi/wp-content/uploads/2015/01/HYVINVOINTIMATKAILUSTRATEGIA-2014-2018_final1.pdf?dl

 

 

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste