Sokos Hotels-ketjun jo 24 hotellilla saunaelämyksen laatusertifikaatti

Jo 24. Sokos Hotels -hotelliketjun kohteissa on yli viiden vuoden ajan päässyt yöpyessään kokemaan laadukkaan saunaelämyksen. Laatusertifikaatin saamisen jälkeen hotelleissa ei jätetä kehittämistä siihen, vaan tasoa ylläpidetään ja parannetaan entisestään jatkuvasti.
”Olemme kokeneet, että sauna-auditoinnit kannustavat ja ohjaavat kehittämään saunaelämystä asiakkaan silmin ja pienetkin asiat ovat huomioitu. Kokonaisvaltainen asiakaspolku sekä mietitty saunaelämys tuo myös asiakastyytyväisyyttä, ja asiakkaat palaavat uudelleen ja uudelleen.”- sanoo Jussi Haataja, Sokos Hotellin ketjuohjauksesta. Tutkimuksien mukaan sekä työ- että vapaa-ajan valitsevat mielellään matkallaan saunallisen hotellihuoneen tai hotellin, josta löytyy laadukas saunaelämys ja muita hyvinvointipalveluita.

Sauna from Finland Original Sokos Hotel Tapiola Garden


Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkki myönnetään suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirjan kriteerit läpäisseille saunapalveluille. Kaikki mitä tapahtuu ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen vaikuttaa kokonaiselämykseen. Arvopohjaista saunaelämyksen kehittämistä on alusta saakka tarkasteltu ydinarvojen kautta, huomioon saunaelämystä kehitettäessä. Nämä ydinarvot ovat; 1) aitous, 2) moniaistisuus, 3) läsnäolo, 4) rentoutuminen, 5) puhtaus ja turvallisuus sekä 6) hyvinvointi.
Arvon ja elämyksen tuottaminen asiakkaalle on ollut saunaelämyksen keskiössä alusta alkaen. Saunatilat muodostavat saunaelämyksen ytimen, mutta oletko ajatellut, että saunaelämys alkaa jo hotellihuoneesta. Miten saunominen on opastettu? Mitä tarvitset mukaan saunaan? Miten minut otetaan huomioon saunomisessa ja voiko saunan jälkeen rentoutua kunnolla. Palvelukokonaisuuden voi pilkkoa hyvinkin pieniin palasiin ja yllättää asiakas isoilla tai pienillä asioilla. Sinun täytyy vain tuntea sauna-asiakkaasi.

Suomalainen sauna on Sokos Hotels ketjussa tärkeä osa hotellikokemusta ja asiakkaat arvostavat laadukasta saunaelämystä

Sokos Hotels on Suomen arvostetuin hotellibrändi, johon kuuluu hotelleja sekä Suomessa, että Virossa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita. Suomalainen sauna on Sokos Hotels ketjussa tärkeä osa hotellikokemusta ja asiakkaat arvostavat laadukasta saunaelämystä. Sauna from Finlandin ja Original by Sokos Hotels -ketjun yhteistyön tuloksena jo kahdenkymmenenneljän Sokos Hotellin saunaelämys on saanut Sauna from Finlandin myöntämän Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatin, joka viestii laadukkaasta ja pitkälle mietitystä asiakaskokemuksesta. Sokos Hotelsien asiakastyytyväisyysmittaukset kertovat, että tyytyväisyys sertifioitujen saunaelämysten kohteissa on noussut merkittävästi.

Sauna from Finland Original Sokos Hotel Vaakuna Seinäjoki

Uudelleensertifioinnissa, eli uusinta-auditoinnissa tarkistetaan saunaelämyspalvelun laatutaso ja verrataan palvelun kehittämistä kahden vuoden takaiseen raporttiin. Tavoitteena on vähintäänkin ylläpitää jo laatusertifioitu elämystaso, mutta valinnaisten kehitysehdotusten toteuttaminen on aina upeaa huomata miten ne nostavat palvelun sujuvuutta ja miellyttävyyttä. Uudelleensertifiointi tehdään kahden vuoden välein.

Kaikki laatusertifioidut kohteet näet täältä: https://saunafromfinland.fi/laatusertifikaatti/laatusertifikaatti-saunat

Sauna from Finland

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste