Sertifikaatti kruunaa Lapin taikaa hehkuvan saunakokemuksen

Sauna from Finland myöntää Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatin Lapland Hotels Bulevardin hotellihuoneiden saunaelämyksille. Vastikään Helsingin keskustaan nousseessa Lapland Hotels Bulevardissa hotellivieras pääsee pohjoisen tunnelmaan keskellä pääkaupunkia.

Lapin luonnosta ja tarinoista ammentava hotelli tarjoaa upeat puitteet, ja ruokkii kaikkia aisteja aitojen makujen ruuallaan, viihtyisillä huoneillaan ja upeilla kokoustiloillaan. Kokonaisuutta täydentävät hotellihuonesaunat, joita hotellista löytyy 102:sta huoneesta.

lapland hotels bulevardi
Lapland Hotels

Saunaelämysten suunnittelussa pyrittiin korostamaan tutkitun tiedon pohjalta luotuja suomalaisen saunaelämyksen keskeisiä elementtejä: aitoutta, moniaistisuutta, läsnäoloa, puhtautta, rentoutumista ja hyvinvointia. Elämyskokonaisuuksia viimeisteltiin hotellin avaamisen jälkeen, jotta niiden toimivuus ja asiakaspolku saatiin hiottua täydellisiksi. Huonesaunojen saunaelämysten elementit tulevat Sauna from Finlandin yritysverkostosta. Harvia ja Saunamax suunnittelivat ja toteuttivat saunat, ja loppuun asti hiottua kokonaisuutta täydentävät Hukka Designin vuolukivituotteet, sekä Rentosaunan saunakosmetiikka.

”Tavoitteenamme oli luoda sauna- ja spamaailma, joka saa asiakkaat haukkomaan ihastuksesta henkeään. Siinä onnistuimme. Huoneista löytyy kokonaisuuksia, jotka ovat maailman elämyksellisimpiä huonesaunakokemuksia. Asiakkaiden palaute on ollut mahtavaa”, Lapland Hotelsin aluejohtaja Leena Turunen iloitsee.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste