Sauna-verkostostamme voimaa, näkyvyyttä sekä uusia asiakkaita

Vuosi 2017 oli ilahduttavan vilkas Sauna from Finlandin toiminnassa.

Tässä on toimintakertomuksemme. Voit ladata sen tästä.

Sauna from Finland verkosto on kasvanut upeaan 180 yrityksen upeaksi joukoksi. Voit tutustua verkostoomme täältä. Vuoden aikana olimme mukana toteuttamassa monia yhteistyöprojekteja ja tapahtumia yhdessä Sauna from Finland-jäsenyrityksien kanssa.

Suomi100-vuotta antoi oman värityksen toimintaamme ja saimme näkyvyyttä olemalla mukana erilaisissa kansainvälisissä tapahtumissa yhtenä Suomikuvan rakentajista. Yksi näkyvä ponnistus oli Saksassa, Berliinissä Suomen Suurlähetystön Suomi100-juhlissa mukana oleminen.

Muita ponnistuksia oli uuden Sauna from Finland-verkoston oman tapahtuman; World Sauna Forumin järjestäminen syyskuussa. Tapahtuma oli iso ponnistus ja palaute on kannustanut meitä jatkamaan World Sauna Forum-tapahtuman kehittämistä myös tulevaisuudessa. Tavoite on rakentaa yhdessä tästä kaivattu Sauna from Finlandin päätapahtuma verkostoitumiseen.

Loppuvuodesta olimme mukana myös edesauttamassa sitä, että suomalainen saunaelämys pääsi paraatipaikalle myös Lontoossa, Southbank Centerin katolle sekä olimme partnerina mukana Slush-kasvuyritystapahtumassa toteuttamassa Sauna Villagea. Kaikissa tapahtumissa pääroolissa ovat tietenkin yrityksemme, jotka tekevät bisnestä alalla.

On hienoa, että Sauna from Finland-verkostomme on yhä halutumpi kumppani toteuttamaan esim. erilaisia saunatapahtumia, markkinointikampanjoita, artikkeleita ja seminaareja.

Yhteistyöpyyntöjä tulee niin Suomesta kuin kansainvälisestikin.

Nyt katseet jo tulevaisuudessa ja tästä vuodesta on tulossa vähintään yhtä vilkas kuin edeltäjästään. Meillä on jäseniä upeasti jo 180 yritystä. Kansainvälistymisryhmämme on kasvanut yli 20 yritykseen: www.saunafromfinland.com.

Nyt jos koskaan kannattaa olla mukana Sauna from Finland-verkostossa.

Teemme töitä sydämellä, suomalaisen saunan puolesta juuri Teidän eteen.

Tervetuloa mukaan!

Toiminnanjohtaja

Carita Harju

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste