Sauna from Finland ry:n hallitus valittu vuodelle 2022

Sauna from Finland ry:n sääntömääräinen syyskokous valitsi uuden hallituksen vuodelle 2022. Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi siirtyy Aino-kiukaan toimitusjohtaja Johanna Ratia. Hän on toiminut jo aiemminkin Sauna from Finland ry:n hallituksessa jäsenenä.

Yhdistyksen syyskokous järjestettiin tiistaina 30.11.2021 hybriditapahtumana Lapland Hotels Bulevardin ravintola Kullássa, johon oli myös mahdollista osallistua etänä. Aino-kiukaan toimitusjohtaja Johanna Ratia piti kokouksessa puheen jäsenistölle.

Sauna from Finland on maailman paras sauna-asiantuntijaverkosto

Laadukas, kokonaisvaltainen ja moniaistinen saunaelämys on Sauna from Finland -toiminnan keskiössä. Vaikka puheenjohtaja vaihtuu, niin tämä ydinajatus säilyy vahvana. Yhdistyksemme tuo verkoston ammattilaiset yhteen. Toivottavasti pääsemme pian turvallisesti kohtaamaan toisiamme, myös kansainvälisiä jäseniämme. Jokainen yksilö ja jäsenorganisaatio on näissä kohtaamisissa hyvin merkityksellinen. Kun nämä sauna-alan osaajat kohtaavat, niin suomalainen saunaelämys pystyy kehittymään.

Ihailen yhdistyksessämme monia, jotka suhtautuvat saunomiseen intohimoisesti. Saunomisen rinnalla, näen merkittävänä toimialan liiketoiminnan kasvattamisen sekä uusien innovaatioiden esille tuomisen. Isäni luoman Aino-kiukaan myötä, olen päässyt tutustumaan saunaelämyksen kehittämiseen jo jonkin aikaa, vaikka yritykseni toiminta on vielä hyvinkin startup-vaiheessa.

Kiitän väistyvää puheenjohtajaa Pekka Krookia hänen tekemästä työstä yhdistyksen hyväksi sekä näkyvästä roolista myös yhdistyksen operatiivisessa toiminnassa.

Kiitos valinnasta Sauna from Finland ry:n puheenjohtajaksi. On hyvin erityistä saada luottamusta oman toimialajärjestön jäsenistöltä. Pidän tärkeänä hallituksen sekä yhdistyksen toimihenkilöiden yhteistyötä. Päämääräni on, että toiminnan resurssit kohdistetaan jäsenistöä kiinnostavalla ja hyödyllisellä tavalla. Sauna from Finland on maailman paras sauna-asiantuntijaverkosto. Toimintamme tulee puhutella globaalisti alan ammattilaisia, mutta myös heitä, jotka eivät saunomisen riemua ole vielä löytäneet.

Johanna Ratia, Aino-kiuas, Aino Plus Sauna Oy
johanna.ratia@farmtools.fi, 040-535 5300

Johanna Ratia

Sauna from Finland -verkoston monialaisuus näkyy myös hallituksessa

Hallituksessa on edustusta eri sauna-, kiuas- ja kylpyhuonealan yrityksistä, lifestyle- ja suunnittelualan yrityksistä, spa-alan jälleemyyjistä sekä saunapalveluntarjoajista. Vuonna 2022 puheenjohtajan lisäksi Sauna from Finland ry:n muut hallituksen jäsenet ovat Heikki Vauhkonen (Tulikivi), Noora Mustajärvi (Luin Living), Päivi Juolahti (Harvia), Kari Tiittanen (KuumaLähde), Annu Huotari (Hawkhill), Anne Mäkijärvi (Osmia), Viljami Taimisto (Tykkimäen sauna), Ville Iivonen (Sauna Finlandia), Nina Zischka (Temal) ja Marjo Määttä (LSJ Group). Tämänhetkinen hallitus listattuna tällä sivulla. Sauna from Finland ry kiittää väistyviä hallituksen jäseniä Pekka Krookia, Markus Kalliota sekä Henri Salokangasta heidän panoksestaan yhdistyksen ja sen jäsenten eteen.

Pekka Krook ja Johanna Ratia

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste