Sauna from Finland on paras sauna-asiantuntijoiden verkosto

Suomalainen saunaelämys on tunnustettu osaksi kasvavia maailmanlaajuisia hyvinvointimarkkinoita. Suomalaisen saunan tutkitut terveysvaikutukset ja tunnettuus lisäävät saunatuotteiden ja -palveluiden kysyntää sekä Suomessa että ulkomailla.

Sauna from Finland ry:n toiminnan ydin on dynaaminen, innovatiivinen ja kehittyvä sauna- ja hyvinvointialan verkosto. Verkosto muodostuu yrityksistä ja asiantuntijoista, jotka tuottavat palveluita ja tuotteita suomalaiseen saunaelämykseen liittyen. Saunaelämys-ajattelu mahdollistaa monenlaisen yritystoiminnan mukaantulon perinteisistä saunantuottajista elintarvikkeisiin ja kosmetiikkaan. Sauna from Finlandin jäsenyydestä hyötyvät kaikki ne yritykset ja asiantuntijat, jotka haluavat olla omalla tuotteellaan tai palvelullaan mukana suomalaista saunaelämystä kehittävässä ja edistävässä verkostossa.

Sauna from Finlandin tavoitteena on luoda maailman parhaita saunaelämyksiä. Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta ja buustaa jäsentensä liiketoimintamahdollisuuksia. Visiomme on, että Sauna from Finland -verkosto on halutuin sauna asiantuntijakumppani ja läsnä keskeisillä saunaelämysmarkkinoilla maailmassa.

”Sauna from Finland on idearikas ja monialainen edelläkävijäverkosto, joka seuraa sekä luo tulevaisuuden trendejä.”

Sauna from Finlandin jäsenyys vauhdittaa liiketoimintaasi, keskityitpä sitten vain kotimaan tai sekä kotimaan että ulkomaan markkinoihin. Meidän kauttamme saat suoria liidejä ja löydät uusia yhteistyökumppanuuksia, jotka auttavat sinua saavuttamaan yritykseesi liittyviä tavoitteita. Saat liiketoimintaasi sopivia neuvoja, vinkkejä ja opastusta. Jäsenet saavat käyttäjätunnukset jäsenpankkiin, josta löytyy monipuolisesti tietoa, tutkimuksia, valokuvia ja symboleja yrityksesi markkinointiin ja viestintään.

”Sauna from Finland jakaa ja uusintaa tutkittua tietoa suomalaisen saunan terveysvaikutuksista, liiketoimintamahdollisuuksista sekä laadukkaista saunaelämyksistä.”

Kansainvälinen vientitoimintamme kasvavan yritysjoukon kanssa edistää saunatuotteiden ja -palveluiden vientiä ympäri maailmaa. Kansainvälinen mediayhteistyö, alan suurimpiin messuihin osallistuminen, pr-tilaisuudet eri maissa sekä kansainvälinen laatutyömme tukevat sekä pienten että isojen yritysten vientiliiketoimintaa kohdennetuilla markkinoilla. Järjestämme vuosittain World Sauna Forum -tapahtuman, joka tuo yhteen sauna-alan asiantuntijat ja kansainväliset ostajat visioimaan alan tulevaisuutta ja tapaamaan uusia yhteistyökumppaneita.

”Sauna from Finland buustaa saunan globaalia liiketoimintaa ja tunnettuutta markkinoimalla ja kehittämällä saunan brändiä monipuolisin viestinnän keinoin.”

Mitä Sauna from Finland -verkosto antaa liiketoiminnallesi?

  1. Saat monikanavaista ja tehokasta näkyvyyttä yrityksellesi.
  2. Pääset osaksi laadukasta saunaelämystä tuotteellasi, palvelullasi tai elämykselläsi.
  3. Saat liiketoiminnan kehittämistä kansainvälisten markkinoiden valloittamiseksi ja liidien saamiseksi.
  4. Olet osa rentoa ja keskustelevaa sauna-alan ydinperhettä.
  5. Tilaisuuksissamme verkostoidut tehokkaasti. Saat lisäarvoa tuottavia kumppanuuksia.

Liity jäseneksi tästä. Kokosimme yhteen jäsentemme antamaa palautetta toiminnastamme:

Sauna from Finland

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste