”Oulun Arinan sauna – siellä on ihanan raikas tuoksu”

– Oulun Arinan sauna, siellä on ihanan raikas tuoksu. Näin totesi myyntimies, joka viettää satakuusikymmentä vuorokautta hotelleissa vuosittain. Original Sokos Hotelli Arina on ensimmäisiä hotellisaunoja maailmassa, mistä löytyy Authentic Finnish Sauna Experience-laatuserfikaatti.

Original Sokos Hotelli Arina on erinomainen esimerkki siitä, kuinka asiakkaan saunaelämys alkaa jo varauksen yhteydessä. Asiakkaat saavat jo ennen hotelliin saapumistaan tervetulotoivotuksen sähköpostilla, jossa sertifioitu saunapalvelu on esitelty. Sertikaatti on hienosti esillä vastaanotossa ja hisseissä.  Näin toivotetaan tervetulleeksi kokemaan rentouttava saunaelämys kaikille hotelliin saapuville asiakkaille.

Original Sokos Hotel Arinan pukuhuoneessa on rentouttava tunnelma. Sisustukseen on panostettu ja asiakkailla on viihtyisät oltavat.
Hemmotteluhetkiin löytyy sopivia saunatuotteita ihonkuorinnasta jalkakylpyyn.

Kehittämistyö laadun kehittämiseksi on jatkuvaa.

Original Sokos Hotelli Arinan organisaatiosta  osallistui viisi henkilöä yhdistyksemme järjestämään saunojen puhtaus- ja turvallisuuskoulutukseen tammikuun lopussa. Saunapalveluista vastaava vuoropäällikkö Anne Lindell kirjasi koulutuksesta paljon vinkkejä, millä he edelleen voivat parantaa saunaelämystään entisestään.

-Saunaelämys on paljon muutakin kuin puhdas ja turvallinen sauna. Asiakkaiden moniaistisuuden tarpeita on opittava palvelemaan vieläkin paremmin. Oppia voidaan ottaa vaikkapa hyggeilystä. Hyggeily nostaa esiin  mukavuutta, nautintoa, tunnelmaa, harmoniaa ja yhteenkuuluvuutta. Kaikki voivat omassa saunomisessaan kiinnittää enemmän huomiota moniaistisuuteen, sanoo Pekka Krook, yksi saunaelämyksen auditoijista.

Authentic Finnish Sauna Experience-laatumerkki löytyy tällä hetkellä yhdeksästä matkailukohteesta ja kolmesta hotellista. Sauna from Finlandin kasvavassa verkostossa on myös monia kohteita, jotka ovat matkalla kohti laatumerkkiä. Kymmenet matkailukohteet myös miettivät, onko nyt sopiva aika ottaa yhteyttä laatumerkin saamiseksi. Yhdistyksen jäsensivuilta löytyy salasanan takaa laatukäsikirja jonka avulla jokainen voi tehdä omista saunatiloistaan itsearvioinnin.

Lue lisää laatumerkistä ja tutustu kaikkiin laatumerkkikohteisiin.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä:

Toiminnanjohtaja Carita Harju
Puh: 040 566 2481
Email: carita@saunafromfinland.fi

Asiantuntija Pekka Krook
Kotimaan tilaisuudet, sparraukset, yrityskäynnit sekä jäsenasiat
Puh: 045 631 8384
Email: pekka@saunafromfinland.fi

Save

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste