Original Sokos Hotel Wiklundissa laatulöylyt joka ilta

Original Sokos Hotel Wiklund on saanut Sauna from Finlandin Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatin. Hotellin kolmannesta kerroksesta löytyvä vastikään avattu Wihta-sauna tarjoaa hemmotteluhetken arjen keskelle.

”Asiakkaamme ottivat vuosi sitten avatun hotellimme heti avosylin vastaan. Uudenlainen hotellikonsepti, jossa palvelut yhdistyvät monipuolisesti saman katon alla on osoittautunut menestykseksi. Asiakkaamme toivoivat meiltä kuitenkin vielä saunaa palvelukokonaisuuden täydentämiseksi ja vastasimme tähän toiveeseen ilomielin. Hotellimme 8 hengen sauna lämpenee nyt päivittäin”, kertoo hotellipäällikkö Tarja Toivonen.

Original Sokos Hotel Wiklund -hotellin sauna ja oleskelutilat on sisustettu tyylikkäästi ja inspiraatiota on haettu muun muassa Habitare-messuilta. Muotoillut, aurinkotuolimaiset riippulauteet kutsuvat nauttimaan löylyistä ja saunan oleskelutila huokuu koko hotellin tavoin trendikkyyttä.

”Olemme ylpeitä saamastamme ulkopuolisesta tunnustuksesta ja toivotamme hotellivieraamme tervetulleeksi rentoutumaan Wihtan löylyihin”, päättää Toivonen.

Sauna from Finland myöntää laatumerkin kohteille, jotka täyttävät laadukkaan saunaelämyksen kriteerit turvallisuudesta ja puhtaudesta aina kokonaisvaltaiseen elämykseen. Puhtauden ja turvallisuuden lisäksi muita arvoja ovat aitous, moniaistisuus, läsnäolo ja rentoutuminen, hyvinvointi ja terveys, kontrasti, sekä vastuullisuus.  Laatukriteeristö uusittiin hiljattain ja Original Sokos Hotel Wiklund on ensimmäinen hotelli, joka läpäisi laajemmat kriteerit.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste