Milloin olet viimeksi saunonut puussa? Uusi UNIQUE-sertifikaattikohde tarjoaa ainutlaatuisia elämyksiä

Sauna from Finlandin auditointiprosessin jälkeen Urpolan Kartanon Viikinkisauna on osa maailman parasta saunaelämysverkostoa! Elämyspalveluyrittäjät ovat tehneet Sauna from Finlandin kanssa yhteistyötä kehittäessään Saunamaailmaansa vieläkin paremmaksi ja 21.5.2021 yrittäjät saivat Authentic Finnish Sauna Experience UNIQUE -sertifikaatin. Laatusertifikaatti myönnetään erikoisille ja ainutlaatuisille saunakokonaisuuksille.

Saunat ovat kuuluneet Urpolan Kartanon palveluvalikoimaan jo lähes 20 vuoden ajan. Tänä aikana yrittäjät ovat suunnitelleet ja rakentaneet kuusi erilaista saunaa. He ovat luoneet jotain erilaista ja uniikkia, jota ei muualta löydy.

Sauna from Finland

”Erikoisin on Puumajasauna, joka on kirjaimellisesti puussa kolmen metrin korkeudessa. 120-vuotias mänty kasvaa saunan läpi ja toinen petäjä Puumajasaunan terassin läpi. Ei ole samanlaista taatusti muualla nähty!” kertovat ylpeänä yrittäjät Leena ja Mikko Kylämarkula.

Aidon savusaunan lisäksi Viikinkisaunamaailman kuuluvat Maisemasauna, Laivasauna, Pellettisauna ja Selkäsauna. Saunomisen välillä vieraat voivat pulahtaa lammessa, ottaa virkistävän Viikinkisuihkun, istua Viikinkilaiva Helkan Kuumakylpyyn tai nauttia ainutlaatuisessa Höyrykylpy Obelixissa. Se on tehty vanhaan puutynnyriin.

Kokeneellekin saunojalle löytyy Urpolan kartanosta yllättäviä kokemuksia

Unique-laatusertifikaattimme viestii, että saunaelämyksessä saunoja pääsee kokemaan jotakin ainutkertaista ja ainutlaatuista. Viikinkisaunakokonaisuus vie saunomisen kokemuksen uudelle tasolle. Kuusi, teemallisesti erilaista saunaa täyttää vaativammankin saunaystävän odotukset. Voit tutustua maisemasaunaan tai helliä itseäsi savusaunan lempeissä löylyissä. Milloin olet viimeksi saunonut puussa? Viikinkilaiva Helka takaa rennon kylvyn. Takkatuvassa on leppoisaa viettää Viikinkiajan juhlat. Sauna from Finland ry:n kokeneena sauna-auditoijana voin todeta käsi sydämellä – tämä täytyy sinun itse kokea. Saat samalla kohdata viikinki-Leenan ja -Mikon vieraanvaraisuuden ja opastuksen Viikinkisaunan salaisuuksien äärelle. Hienoa, että sain luovuttaa 21.5. uusimman Authentic Finnish Sauna Experience -sertifikaatin Viikinkisaunalle”, ylistää Pekka Krook, Sauna from Finland ry:n hallituksen puheenjohtaja ja virallinen sauna-auditoija.

Sauna from Finland

Sauna from Finlandin laatukriteeristön vaatima saunaelämyksen moniaistisuus on huomioitu. Esimerkiksi maittava ruoka on tärkeä osa ikimuistoista saunaelämystä. Paikan päällä saa syvällistä tietoa niin menuista kuin saunahoidoistakin. Viikinkisaunan veroista ainutlaatuista Saunamaailmaa ei ole missään muualla maailmaa kuin Humppilan Venäjän kylässä Urpolan kartanossa.

”Halusimme hakea Viikinkisaunan Saunamaailmalle Aidon suomalaisen saunaelämyksen UNIQUE-laatusertifikaattia, sillä haluamme viestittää sekä kotimaisille että ulkomaisille asiakkaille ottavamme saunottamisen tosissaan, mutta rennolla otteella. Haluamme myös, että Viikinkisauna tunnetaan laadukkaista saunoista ja saunaelämyksistään”, kertoo Leena Kylämarkula.

Kuva: Johanna Tähtinen

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste