Matkailija pääsee nyt Kouvolassakin laatusaunoihin

Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola -hotellin asiakas- ja tilaussaunat sekä sviitin sauna ovat saaneet Sauna from Finlandin myöntämän Authentic Finnish Sauna Experience URBAN -laatusertifikaatin.

Koko Sokos Hotels -ketju on sitoutunut parantamaan saunapalvelunsa laatusertifikaatin tasolle ja Kouvolan Vaakunan hotellipäällikkö Pasi Pekkanen kertoo, että hekin lähtivät mielellään tähän hyvään kehitykseen mukaan. Pasilla oli kokemusta sertifioinnista Kotkan Seurahuoneelta, joten Kouvolassa oli remontin aikana helppo viedä päätökseen saunaelämyksen parantamiseen kohdistunut laatutyö.

”Asiakassaunojen sertifikaatin lisäksi olen erityisen ylpeä sviittimme saunaelämyksen sertifikaatista. Kymenlaaksossa on nyt kaksi saunaa, joilla on Sauna from Finland ry:n laatusertifikaatti. Ne molemmat ovat Kymen Seudun Osuuskaupan hotelleissamme, Kotkan Seurahuoneella ja nyt Kouvolan Vaakunassa”, kertoo hotellipäällikkö Pasi Pekkanen.

Poreamme kruunaa saunaelämyksen

Kouvolassa alettiin rakentamaan kokonaista elämystä yksityiskohtien kautta. Tilojen kehittämisessä keskityttiin muun muassa moniin erilaisiin yksityiskohtiin. Esimerkiksi valaistuksella tekee paljon ihmeitä tunnelman muokkaamiseen. Vaakunan saunaelämyksen yksi valttikorteista on mahdollisuus nauttia poreammeesta tyylikkäästi valaistussa tilassa.

sokos hotel vaakuna

Sauna from Finlandin hallituksen puheenjohtaja Pekka Krook on hyvin iloinen, että Kouvolan Vaakunan laatusertifikaatit vahvistavat Sokos Hotels -ketjun kanssa jatkunutta pitkää yhteistyötä.

“URBAN-sertifikaatin eteen on Kouvolassa tehty hyvää työtä. On hienoa, että koko ketju nostaa saunaelämyksen tasoa muun muassa saunakosmetiikassa. Puhtaus, turvallisuus ja vastuullisuus ovat saunaelämyksemme arvoina hyvin esillä. Sviitin saunaosasto on laadukas elämys, joka on kuin minikokoinen spa. Toivottavasti läpi Sokos Hotels -ketjun saamme Kouvolan ja Kotkan sviittien esimerkillä nostettua sviittien saunaelämykset uudelle tasolle.”

Saunaelämyksen kehittäminen laatukriteerejä vastaavaksi on hotellille yksi keinoista viedä toimintaansa laadukkaampaan ja asiakasystävällisempään suuntaan. Ovathan hyvät ja rentouttavat löylyt kuitenkin olennainen osa majoituskokemusta. Saunaelämyksen moniaistisuus ja uusi ilme ovat tätä päivää. Hotelliasiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää.

Sauna from Finland onnittelee Kouvolan Original Sokos Hotel Vaakunaa hienosta laatutyöstä!

Sauna from Finlandin asiantuntijayhdistys auditoi ja myöntää laatusertifikaatteja yleisille ja julkisille saunoille, joiden saunapalvelut ovat maailman huipputasoa. Laatukriteereihin kuuluu muun muassa moniaistisuus sekä rentoutuminen. Lue lisää Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatista täältä.
Lisätietoa hotellista.

Yhteystiedot:
Pasi Pekkanen
Hotellipäällikkö
Original Sokos Hotel Vaakuna Kouvola
Puh. 010 7935 961
Email: pasi.pekkanen@sok.fi

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste