Lapland Hotels Oulun saunaelämykselle laatusertifikaatti

Lapland Hotels Oululle myönnettiin 9.9.2022 Aidon suomalaisen saunaelämyksen URBAN-laatusertifikaatti kunnianosoituksena hyvästä kehitystyöstä asiakaspolun eteen. Laatusertifikaatin hotellille ojensi Sauna from Finlandin auditoija ja toiminnanjohtaja Carita Harju.

Hotelliketjun nimenmukaista teemaa mukailevat myös ketjun sauna- ja spa-alueet. Lapland Hotels Oulun saunatiloissa oli jo ennestään Lappi-teemainen sisustus ja tunnelma. Pesuhuoneessa sekä saunassa on hyödynnetty erilaisia luonnonelementtejä, kuten puuta ja poron taljoja. Lisäksi Lapland Hotels Oulun oma erikoisuus on iso uima-allas saunan ohessa. Kehityskohtia löydettiinkin vain lähinnä asiakaspolun sujuvuudesta.

Lapland Hotels

”Hotellillemme on tärkeää toiminnan jatkuva kehittäminen ja eteenpäin meneminen. Halusimme tehdä asiakkaillemme saunatiloistamme entistäkin toimivamman elämyksen. Satun myös henkilökohtaisesti olemaan jonkinasteinen saunafanaatikko, joten kehittäminen tuntui hyvinkin mielekkäältä”, paljastaa Lapland Hotels Oulun hotellipäällikkö Pentti Säkkinen.

Saunaelämyksen kehittämisessä oma kiinnostus on usein avainasemassa

Kehitystyötä tehtiin koko kesän 2022 ajan ja tukea toimenpiteisiin ja laatukriteeristön täyttämiseen hotellihenkilökunta sai etäpalavereilla sauna-auditoija Carita Harjulta. Harju kehui hotellin itsenäistä otetta kehitystyöhön sekä yksityiskohtien huomioonottamista. ”Oli mahtavaa nähdä henkilökunnan oma innostus saunomista ja sen laadun kehittämistä kohtaan. Kun oma asenne ja kiinnostus ovat kohdillaan, on lopputuloskin usein sen mukainen”, mainitsee Harju.

Säkkisen mukaan mielenkiintoista oli Sauna from Finlandin palvelunkehittämisen malli, joka alkaa saunapolun analysoimisella ja joka vaiheen miettimisellä. Hän kertoo itsekin oppineensa ja kehittyneensä paljon palvelupolun laadunparantamisessa. Vaikka saunakokonaisuus otetaan joka asiassa huomioon, yksityiskohdat lopulta rakentavat kokonaiselämyksen täydelliseksi. Lapland Hotels Oulun saunatiloihin lisättiin muun muassa säilytyslokerot asiakkaiden arvoesineille, makuvesiä vilvoittelu- ja oleskelutiloihin sekä vieraskirja pelkästään saunatiloihin käytettäväksi. Kirjan avulla tullaan keräämään palautetta jatkokehitystä varten ja onhan hyvää palautettakin aina mukava kuulla!

Mikko Uosukainen Photography

Lapland Hotels -ketjussa suhtaudutaan saunomiseen vakavasti

Asiakas- ja tilaussaunojen lisäksi hotellin Premium-huoneista sekä sviitistä löytyvät huonesaunat, joka on Lapland Hotels -ketjulle jo ominaista. Säkkisen mukaan saunominen liitetäänkin vahvasti osaksi Lappi-teemaa ja saunat ovat paljon asiakkaiden käytössä Lapland Hotels Oulussa.

Lapland Hotels

Lapland Hotels Oulu on nyt neljäs ketjun hotelli, jolle on myönnetty Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatusertifikaatti. Oulun lisäksi laatusertifikaatit löytyvät myös Helsingin Bulevardin hotellista sekä Tampereella olevista kahdesta Lapland Hotelsista.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste