Laatumerkin saaneet jäsenet esiin #laatusauna-kampanjassa

Sauna from Finland on jo useiden vuosien ajan myöntänyt laatusertifikaatteja saunoille, jotka tarjoavat asiakkailleen aitoja suomalaisia saunaelämyksiä. Sertifikaatin saadakseen saunan tulee täyttää tietyt kriteerit, jotka löytyvät koostamastamme laatukäsikirjasta. Myönnetty laatumerkki on voimassa kaksi vuotta kerrallaan, minkä jälkeen se tulee taas uusia. Sertifikaatti kertoo asiakkaille, että hotellissa, kylpylässä tai muussa matkailukohteessa halutaan panostaa saunojien hyvään oloon ja elämyksen laadukkuuteen, unohtamatta tietenkään puhtautta ja turvallisuutta.

Sertifikaatin hakuvaatimuksien täyttäminen ei suinkaan tarkoita, että kaikkien saunojen tulisi olla samanlaisia, vaan nimenomaan pienet yksityiskohdat ja persoonallisuus tekevät saunaelämyksestä autenttisen. Laatumerkkejä on myös useampi erilainen kohteen tyypin mukaan: Nature & Garden luonnon keskellä sijaitseville matkakohteille, Urban kaupungin keskeltä löytyville saunoille ja Spa kylpylöille. Piakkoin tulossa on myös oma merkkinsä sviittisaunoille.

Tänä kesänä haluamme tuoda esille näitä hienoja kohteita, jotka ovat laatumerkin ansainneet.

Laatusauna-kampanja käynnistetään nyt toukokuun alussa Facebookissa ja Instagramissa Sauna from Finlandin sivuilla, ja kohteita esitellään yksi viikossa. Seuraa aihetunnisteita #authenticfinnishsaunaexperience ja #laatusauna, niin tiedät mistä saat hyvät löylyt ja erinomaisen kokonaisvaltaisen saunaelämyksen.

Haluaisiko sinunkin yrityksesi tarjota todistetusti aitoja suomalaisia saunaelämyksiä? Lue lisää täältä, miten sertifikaatin voi saada.

Jokainen sertifioitu kohde saa tunnustuksen yhteydessä todistuksen ja oikeudet käyttää laatumerkkiä.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste