Joensuun Sokos Hotellien saunaelämykset saivat laatusertifikaatin

Lämpimästi tervetuloa kokemaan pohjoiskarjalaiset löylyt Joensuun Sokos Hotelleihin! Sekä Original Sokos Hotel Kimmel että Original Sokos Hotel Vaakuna ovat saaneet Aidon suomalaisen saunaelämyksen (Authentic Finnish Sauna Experience) -laatusertifikaatin syksyllä 2022. Hotelli Vaakunan jo useamman vuoden voimassa ollut sertifikaatti uusittiin. Hotelli Kimmelissä laatusertifikaatti jaettiin sekä huonesaunoille että Nautiskelukylpylä Kimmel Spalle.

Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti takaa saunaelämyksen olevan korkealaatuinen ja asiakkaan huomioiva. Sertifikaatti on myönnetty jo useille Original by Sokos Hotels -brändin hotelleille.

Original Sokos Hotel Vaakuna

Saunaelämyksen kehittämistä yhteistyön voimalla

Heinäkuussa 2022 avautunut Nautiskelukylpylä Kimmel Spa tarjoaa luksusta arkeen. Spasta löytyy sekä suomalainen- että höyrysauna. Erilaiset altaat ja elämyssuihkut täydentävät kokonaisuuden. Lisäksi kylpylään on luotu Lumenen kanssa yhteistyössä ainutlaatuinen saunapolku, johon kuuluu ihonhoitotuotteita. Paketti sisältää suolakidekuorinnan jaloille, kasvokuorinnan, rauhoittavan kasvonaamion, vartalovoiteen sekä 24 h -tehokosteusvoiteen. Saunaelämyksen aikana voi siis hoitaa kehoaan päästä varpaisiin.

Original Sokos Hotel Kimmel

Original Sokos Hotel Vaakunan palveluvastaava Kati Moilanen kokee saaneensa apua elämyksen tason parantamiseen Sauna from Finlandilta, joka ulkopuolisena näkee kehityskohdat helpommin kuin hotellissa päivittäin työskentelevät. Hotelli päivitti saunaelämyksen yleisilmettä pienillä asioilla, kuten kiuaskivien ja suihkupäiden vaihdolla. Turvallisuutta lisättiin tilaamalla saunoihin tukirivat. Saunatiloissa on nyt entistä helpompi rauhoittua.

Original Sokos Hotel Vaakuna

Hotellisaunan laatusertifikaatista kannattaa viestiä vierailijoille

Kimmelissä sekä Vaakunassa aiotaan pitää sertifikaattia ylpeästi esillä, jotta sekä vieraat Suomesta ja ulkomailta että hotellin henkilökunta osaavat suunnata saunan löylyihin. Hotellinjohtaja Kaija-Riitta Uusitalo sekä hotellipäällikkö Evelin Bötker kokevat, että saunaelämys ei ole vain lisäpalvelu vaan merkityksellinen lisäpalvelu.

”On hieno tunne, kun tiedämme tehneemme oikeita asioita oikealla tavalla. Aiomme nostaa tietoisuutta saunojemme laadusta vieraillemme monin eri tavoin!”

Original Sokos Hotel Kimmel

”Original Sokos Hotel Kimmel sai auditoinnissa yhdet parhaimmista arvosanoista, mitä Sauna from Finland on koskaan antanut. Odotan innolla, miten hotelli hyödyntää ja kehittää elämystä entisestään kerättyään asiakaspalautetta muun muassa vieraskirjojen avulla”, kommentoi sauna-auditoija Carita Harju.

Lisätietoja:

Kaija-Riitta Uusitalo
Hotellinjohtaja/General Manager
puh/tel: +358 50 388 3885
email: kaija-riitta.uusitalo@sok.fi
Original Sokos Hotel Kimmel & Original Sokos Hotel Vaakuna Joensuu

Carita Harju
Toiminnanjohtaja/Executive Manager
puh/tel: +358 40 566 2481
email: carita@saunafromfinland.fi
Sauna from Finland ry

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste