Arvostettu Sokos Hotels kehittää jatkuvasti saunapalveluitaan

Monissa Sokos Hotels -hotelliketjun kohteissa on jo yli viiden vuoden ajan päässyt yöpyessään kokemaan laadukkaan saunaelämyksen. Laatusertifikaatin saamisen jälkeen hotelleissa ei jätetä kehittämistä siihen, vaan tasoa ylläpidetään ja vielä parannetaan jatkuvasti. Sauna from Finland ry on viimeisten kuukausien aikana saanut kunnian uudelleensertifioida useampi Sokos Hotels -sauna ympäri Suomen.

Sauna from Finlandin auditoijat ovat viime aikoina taas levittäytyneet ympäri Suomea. Kesällä uusinta-auditoinnin suorittivat Solo Sokos Hotel Paviljonki Jyväskylässä, Original Sokos Hotel Presidentti Helsingissä, sekä Original Sokos Hotel Vaakuna Hämeenlinna. Sitten auditoijamme siirtyivät pohjoisempaan suuntaan uusinta-auditoimaan Original Sokos Hotel Vaakuna Rovaniemen ja viimeisimpänä Original Sokos Hotel Arinan saunat. Kaikki nämä kohteet ovat URBAN-laatukohteita.

Solo Sokos Hotel Paviljonki

Esimerkiksi Jyväskylän ja Hämeenlinnan (otsikkokuvassa) hotellien kattosaunoista on upeat näkymät kaupunkien yltä – mahdollisesti jopa parhaat saunanäkymät kaupungeissa. Oulun Arinan ja Rovaniemen hotellien taianomaiset asiakassaunat lämpiävät joka päivä, jotta matkailija pääsee matkallaan lämmittelemään ja rentoutumaan ennen nukkumaanmenoa illasta riippumatta. Original Sokos Hotel Presidentin suuri ja tunnelmallinen uima-allas nostaa saunaelämyksen luksus-tasolle.

Original Sokos Hotel Presidentti

Jokaisessa Sokos Hotelsissa on suomalainen sauna, monessa se on laadukas elämys

Sokos Hotels on Suomen arvostetuin hotellibrändi, johon kuuluu hotelleja Suomessa, Tallinnassa ja Pietarissa. Hotellit sijaitsevat kaupunkien keskustoissa tai keskellä vapaa-ajan kohteita. Jokaisesta hotellista löytyy myös suomalainen sauna. Sauna from Finlandin ja Original by Sokos Hotels -ketjun yhteistyön tuloksena jo yli kahdenkymmenen Sokos Hotellin saunaelämys on saanut Sauna from Finlandin myöntämän Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatin, joka viestii laadukkaasta ja pitkälle mietitystä asiakaskokemuksesta. Sokos Hotelsien asiakastyytyväisyysmittaukset kertovat, että tyytyväisyys sertifioitujen saunaelämysten kohteissa on noussut merkittävästi.

Uudelleensertifioinnissa, eli uusinta-auditoinnissa tarkistetaan saunaelämyspalvelun laatutaso ja verrataan palvelun kehittämistä kahden vuoden takaiseen raporttiin. Tavoitteena on vähintäänkin ylläpitää jo laatusertifioitu elämystaso, mutta valinnaisten kehitysehdotusten toteuttaminen on aina upeaa huomata miten ne nostavat palvelun sujuvuutta ja miellyttävyyttä. Uudelleensertifiointi tehdään kahden vuoden välein.

How can we help you?

Titta Pervis

Markkinointi- ja projektipäällikkö
Tel. 0449313451

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste