Jäsenyritysten tuotteet esillä Japanin ensimmäisessä sauna-kaupassa

Huhtikuussa järjestimme jäsenyrityksillemme Match making-tapahtuman, josta kehkeytyi kahdenkeskisiä tapaamisia Japanilaisen Metos- yrityksen ( http://metos.co.jp/english/ ) kanssa Helsingissä. Metos- Yrityksen edustajat olivat kiinnostuneet monenlaisista saunatuotteista mm. uuteen Sauna-kauppaansa. Noin 20 yritystä esitteli tilaisuudessa omia tuotteitaan ja sauna-kauppa avattiin toukokuun lopussa MORI PARK Outdoor villageen: (610-4 Tanakacho, Akishima-shi, Tokyo, Japan 196-8533, http://outdoorvillage.tokyo/lang/?sl=en

Yritystemme tuotteita on laajasti esillä Sauna- kaupassa, joka on niin ikään Japanin ensimmäinen sauna-kauppa. Kaupan konsepti on ”Everyday Exhibition” ja yritykset voivat hyödyntää kauppaa myyntiin, markkinointiin ja tuotteiden esittelemiseen samanaikaisesti. Kaupassa on esittelytila tuotteille, kahvila sekä oma sauna. Kaupan tuotteet vaihtuvat säännöllisesti, joten jatkossakin jäsenyrityksillämme on mahdollisuus saada tätä kautta tuotteitaan Japanin markkinoille.

Sauna from Finland järjestää matchmaking- tapahtumia yrityksille, jotka ovat kiinnostuneet Japanin markkinoista. Metos etsii jatkuvasti uusia mielenkiintoisia tuotteita Japanin markkinoille, joten jos kiinnostuit, ole yhteydessä Satu Freybergiin, puh: 0400 966 112 ja satu@saunafromfinland.fi.

Hukka Design oli yksi yrityksistä, jonka tuotteita Sauna-kaupasta löytyy ja Seppo Raijas ehti jo käymään vierailulla. Tässä muutama hänen ottamansa valokuva Sauna-kaupasta.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste