Jäsenet keskiössä jo kymmenen vuoden ajan

Jäsentyytyväisyyden edelleen lisääminen on 10-vuotis juhlavuotemme toiminnan ykköstavoite. Sauna from Finland on jäsenistönsä palvelija. Keskeistä on tulevana vuonna myös jäsentemme aktivointi yrityksiä hyödyttävällä toiminnalla. Aktiivinen jäsen saa toiminnastamme kaikkien suurimman hyödyn.

Mitä paremmin pidät meidät ajan tasalla toiminnastasi, sitä paremmin osaamme kertoa siitä eteenpäin. Vaikuttamiskanavinamme toimivat jäsenillat, koulutustilaisuudet, kv-ryhmä, World Sauna Forum, jäsenkirjeet, sosiaalisen median kanavat, laatukäsikirja ja strategiset tapahtumat niin kotimaassa kuin ulkomailla. Kehittämme viestintää eri kanavissa tehokkaammaksi, jotta jäsenyritystemme tuotteet, palvelut ja elämykset saavat yhä vaikuttavampaa näkyvyyttä.

Vuori ylitetään askel kerrallaan

Olen hallituksen puheenjohtajana ylpeä verkostostamme. Sauna-alalla menee hyvin ja vuoden 2019 yksi tavoitteistamme on Saunan viemää kasvuohjelman saaminen keväällä valittavan uuden hallituksen ohjelmaan. Saunaklusterimme tavoittelee selvästi kansainvälisiä markkinoita nopeampaa kasvua. Saunan terveysvaikutukset lisäävät saunatuotteiden, -palvelujen ja –elämysten kysyntää hyvinvointimarkkinoilla.

Sauna-alalla menee hyvin ja tehdään yhdessä tästä vuodesta vieläkin parempi. Lokakuun alussa on tulossa kaikkien aikojen World Sauna Forum Tampereella, jossa julkistetaan uudistunut laatukäsikirja.

Hienoa että olet mukana toiminnassamme vuonna 2019!

Ota rohkeasti yhteyttä: https://saunafromfinland.fi/ota-yhteytta

Yhteistyöterveisin

Pekka Krook

hallituksen puheenjohtaja

Sauna from Finland ry

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste