Jake Newportista uusi saunalähettiläs

Sauna from Finland on nimittänyt brittiläisen Jake Newportin uudeksi saunalähettilääksi. Newport on aktiivisesti tukenut ja mainostanut Aito suomalainen saunaelämys -konseptia. Yhdessä veljensä ja tiiminsä kanssa hän on rakentanut menestyksekkään saunayrityksen.

Jake Newport sai saunalähettilään tunnustuksen Sauna from Finlandin kansainvälisessä verkostotapaamisessa 8.6.2021. Newport piti myös puheenvuoron Britannian saunamarkkinoista, British Sauna Societyn Mika Meskasen puheenvuoron jälkeen. Tämä on jo toinen kerta kun Sauna from Finland myöntää saunalähettilään tittelin ulkomaalaiselle. Jake Newport on brittiläisen Finnmark Saunan (www.finnmarksauna.com) toimitusjohtaja. Finnmark Ltd. tuottaa aitoja suomalaisia saunaelämyksiä briteille, jotka tuntevat saunan lähinnä kuntosalien lisävarusteena.

Finnmark Saunan missiona kouluttaminen

Satu Freyberg, Sauna from Finlandin kansainvälistymisasiantuntija kertoo että Jake Newport on mallikkaasti mainostanut Aito suomalainen saunaelämys -konseptia ja sekä saunan hyvinvointivaikutuksia brittiläisille. Lisäksi Jake Newport on osallistunut useasti kansainväliseen World Sauna Forumiin sekä puhujana että vieraana. Newport työskentelee useiden suomalaisten pk-yritysten kanssa auttaen Brittien markkinoille pääsemisessä sekä toimimisessa. Finnmark on kunnianhimoinen perheyritys, jonka perustivat veljekset Jake ja Max Newport. Yritys sai alkunsa turhautumisesta ulkomailta löytyviin ”suomalaisiin saunoihin”, jotka eivät vastaa aitoa suomalaista saunaelämystä. Finnmarkin missiossa on kolme tavoitetta:

  1. Saunan oikeaoppisen rakentamisen ja käytön opettaminen muille.
  2. Näyttää brittiläisille miten suomalaisesta saunasta saa irti mahdollisimman paljon.
  3. Tehdä säännöllisen saunomisen tuomat useat terveyshyödyt tutuiksi julkiseen tietouteen.

Yrityksen päämääränä on tehdä saunomisesta pysyvä trendi Iso-Britanniassa, niin kuin se on jo Suomessa. Tämä tehdään tuomalla Suomesta materiaaleja, jotta elämyksestä tulee mahdollisimman autenttinen. Lue lisää.

Jake Newport puhumassa World Sauna Forumissa 2018.

Edelliset Sauna from Finlandin saunalähettiläät: Seth Asceticin johtaja ja Taiwan Sauna Associationin perustaja Karl Chi, saunakonseptien kehittäjä Ville Iivonen, Rukan turismin kehittäjä Marjo Määttä, Jyväskylän kaupunginjohtaja Markku Andersson, Luovien alojen liiketoiminnan kehittämisyhdistys Digesin toiminnanjohtaja Pekka Krook, sekä kenkä- ja vaatesuunnittelija Aki Choklat.

Mikä on Sauna from Finland?

Sauna from Finland on 2011 perustettu verkosto, joka boostaa saunaelämysalan yritysten liiketoimintaa. Verkosto myös auttaa hotelleja ja kylpylöitä ympäri maailman kehittämään omia aitoja suomalaisia saunaelämyksiään, alusta loppuun. Yhdistys myöntää Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatusertifikaattia korkealaatuisille saunapalveluille. Sertifikaatti osoittaa, että saunapalvelu täyttää Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirjan esittelemät kriteerit. Sauna from Finland järjestää joka vuosi World Sauna Forumin, suomalaisen saunan ympärillä tapahtuvan B2B-tapahtuman. Verkostoon kuuluu yli 200 jäsenyritystä ja -asiantuntijaa, jotka markkinoivat suomalaista saunaelämystä globaalisti.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste