Hawkhillilla ensimmäiset laatusertifioidut mökkisaunat

Vain 45 minuutin matkan päässä Helsingin vilinästä ja melusta pääsee korkeatasoisesti mökkeilemään Hawkhill Cottage Resortin luksusmajoituksiin. Tarjontaan on kehitetty laadukas ja ennen kaikkea ympäristöystävällinen sauna, jolle on juuri ensimmäisenä mökkimajoituksena myönnetty Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatti.

Hawkhill saa käyttöönsä NATURE & GARDEN, Cottage -laatusertifikaatin osoituksena laadukkaista, elämyksellisistä mökkisaunoistaan. Hawkhillistä voi varata upean hirsimökin tai huvilan esimerkiksi kokoustamista, rauhoittumista tai virkistyspäiviä varten. Kaikissa tarjolla olevissa mökeissä on oma piha sekä ranta. Järveen tai avantoon pulahtaminen saunan kuumuudesta keskellä Nuuksion metsän rauhaa tekee elämyksestä autenttisen, vaikka matkaa pääkaupunkiseudulle ei olekaan paljon.

Otto Virtanen

”Hawkhill Cottage Resort on sitoutunut kehittämään ja vaalimaan tasokasta saunaelämystä. Lähdimme mukaan Sauna from Finlandin yritysyhteistyöhön ja olemme löytäneet arvokkaita yhteistyökumppaneita sekä paljon tietoa saunoista ja saunomisesta”, sanoo yrittäjä Annu Huotari.

Hawkhill Cottage Resortissa mukana luomassa elämyksellistä mökkisaunafiilistä on myös muita Sauna from Finlandin jäseniä, kuten Lapuan Kankurit, Huliswood, Osmia, Nystad Sauna Company, sekä KOLO Sauna. Uudeksi kiukaaksi valikoitui Harvian Linear 22 GreenFlame, jonka tulipesä on kehitetty puhtaan palamisen ehdoilla. Yrittäjälle oli tärkeää, että saunaelämyksessä on mukana tuotteita ja valmistajia, jotka edustavat pyrkimystä ympäristöystävällisyyteen sekä vastuullisuuteen. Lue lisää ympäristöystävällisestä saunomisesta.

Laadukkuutta hakevalle saunojalle löytyy jo paljon tarjontaa ympäri Suomen

Vaikka sauna kesämökillä onkin yksi perinteisimmistä saunomisen muodoista Suomessa, Hawkhill on ensimmäinen palveluntarjoaja, jolle mökkisaunaelämyksen sertifikaatti myönnetään. Aiemmin sertifioidut kohteet ovat pääosin hotellisaunoja sekä muita yleisiä saunoja. Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja Carita Harju on iloinen laadukkaiden saunaelämysten tarjonnan laajenemisesta, jolloin erilaisille saunojille löytyy enemmän vaihtoehtoja nauttia.

”Hienoa että saimme uuden laatukategorian Hawkhillin kehitysprosessin kautta. Uskomme että asiakkaat vaativat myös mökkisaunoilta jatkossa enemmän ja sertifikaatti on osoitus asiakkaille siitä, että saunapalvelua on kehitetty elämyksellisyys ja turvallisuus mielessä pitäen.”

Villa Marian sauna/ Credit: Ville Matinmäki

Saunapalveluyritykset voivat hakea laatusertifikaattia esimerkiksi tilaussaunapalveluilleen tai asiakassaunoilleen. Sauna tai saunat voivat olla myös yksi osa yrityksen palvelutarjontaa. Sertifioituun kokonaisuuteen voi kuulua useita saunoja, mutta merkki myönnetään yhdelle kokonaisuudelle.

Laatusertifikaattikohteet jaetaan neljään kategoriaan:

  1. Sauna URBAN
  2. Sauna NATURE & GARDEN
  3. Sauna SPA ja
  4. Sauna UNIQUE -kohteisiin.

Jokaiselle kategorialle on niitä vastaavat laatumerkit. Laatusertifikaatti uusitaan joka toinen vuosi, sillä elämyspalvelua täytyy jatkuvasti ylläpitää sekä kehittää.

How can we help you?

Titta Pervis

Markkinointi- ja projektipäällikkö
Tel. 0449313451

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste