Ainoat laatusaunat Porissa löytyvät Original Sokos Hotel Vaakunasta

Sokos Hotels -ketjun laatusertifioitujen saunojen listaan on taas saatu lisäystä, kun Original Sokos Hotel Vaakuna Pori vastaanotti uuden sertifikaattinsa lokakuun alkupuolella. Vaakuna on ensimmäinen Porissa sijaitseva laatukohde.

Koko Sokos Hotels -ketju on sitoutunut parantamaan saunapalvelunsa laatusertifikaatin tasolle ja Porin Vaakunan hotellipäällikkö Riina Ojanen kertoo, että hekin lähtivät mielellään tähän hyvään kehitykseen mukaan.

”Sauna on suomalaisille sydämen asia, ja hotellin sydämen asia on asiakkaiden hyvinvointi ja heidän viihtyminensä hotellissa.”

Saunaelämyksen kehittäminen laatukriteerejä vastaavaksi oli hotellille yksi keinoista viedä toimintaansa laadukkaampaan ja asiakasystävällisempään suuntaan. Ovathan hyvät ja rentouttavat löylyt kuitenkin olennainen osa majoituskokemusta.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori

Original Sokos Hotel Vaakuna Porissa uusittiin prosessin aikana suihkutilat sekä saunat kiukaineen. Uusi ilme on ajanmukainen ja tätä päivää. Moderni kiuas takaa entistä paremmat löylyt ja kokonaisuuden toimivuus tuo saunojalle hyvän mielen.

Saunaelämyksen asiakaspolkua kehitettiin Sauna from Finlandin ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen -konsepti mielessä pitäen. Mistä asiakas kulkee? Mihin hän jättää vaatteensa, tavaransa, miten hän vilvoittelee saunomisen välissä tai jälkeen? Myös kansainvälisille asiakkaille haluttiin varmistaa mahdollisimman nautinnollinen elämys.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori

 

Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori

Palaute, jota hotelli on uudistuksen jälkeen saanut, on ollut pelkästään positiivista, Ojanen iloitsee. Tilojen puhtaus, tuoreus, raikkaus ja selkeät saunaohjeet… Nämä kaikki yhdessä tuovat asiakkaalle tunteen, että hänen hyvinvointiinsa ja vierailunsa sujuvuuteen on panostettu.

”Nyt nautitaan tämän ponnistuksen hedelmistä, eli olemme iloisia, kun asiakkaat nauttivat saunastamme. Sauna from Finlandin asiantuntijat olivat erittäin isona apuna tämän projektin eteenpäin viemisessä.”

Ojanen toivookin, että hyvin toiminut yhteistyö jatkuu tulevaisuudessakin ja saunaelämystä tullaan kehittämään yhdessä eteenpäin jatkossakin.

Original Sokos Hotel Vaakuna, Pori

Sauna from Finland onnittelee Original Sokos Hotel Vaakuna Poria vielä hienosta laatutyöstä!

Sauna from Finlandin asiantuntijayhdistys auditoi ja myöntää laatusertifikaatteja yleisille ja julkisille saunoille, joiden saunapalvelut ovat maailman huipputasoa. Laatukriteereihin kuuluu muun muassa moniaistisuus sekä rentoutuminen. Lue lisää Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatista täältä.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste