Saunapalveluiden kehittäminen

Me Sauna from Finlandilla ajattelemme, että saunaelämys on kokonaisvaltainen ja moniaistinen kokemus. Jotta suomalainen sauna tarjoaisi maailman parhaan saunaelämyksen, on elämyksen koostuttava tunnistettavista ja laadukkaista elementeistä sekä ydinarvoista.

Olemme tehneet vuosien ajan tutkimustyötä ja tarkastelleet, mikä tekee saunaelämyksestä laadukkaan, miellyttävän ja ennenkaikkea mieleenpainuvan kokemuksen. Tutkimusten pohjalta olemme määritelleet saunaelämykselle kahdeksan ydinarvoa: 1) aitous, 2) moniaistisuus, 3) läsnäolo ja rentoutuminen, 4) hyvinvointi ja terveys, 5) kontrasti, 6) puhtaus, 7) turvallisuus sekä 8) vastuullisuus.

Näitä ydinarvoja tarkastellaan kokonaisuutena: ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen. Ne yhdessä luovat aidon suomalaisen saunaelämyksen, josta olemme johtaneet Authentic Finnish Sauna Experience -konseptin. Konsepti käsittää ydinarvot ja niistä juontuvat kriteerit täyttävän saunaelämyksen, joka kuuluu maailman parhaimmistoon.

Authentic Finnish Sauna Experience -konseptin pohjalta Sauna from Finlandin asiantuntijat auttavat sinua mielellään maailman parhaan saunaelämyksen luomisessa. Asiantuntijamme konsultoivat hotelleja, kylpylöitä, taloyhtiöitä ja yleisiä saunoja kehittämään asiakkaidensa saunaelämystä. Me autamme sinua sekä uuden saunakokonaisuuden rakentamisessa että olemassa olevan saunapalvelun kehittämisessä. Autamme kartoittamaan kaikki saunan rakentamiseen tarvittavat elementit sekä yhdistämme sinut oikeiden yritysten kanssa. Hyödynnämme palvelumuotoilua asiakaskokemuksen hiomisessa, ohjeistamme työntekijöitä asiakaspalvelussa sekä autamme sinua viilaamaan saunaelämyksen loppuun saakka saunan ympäristön, tarinan ja tarkoituksen huomioon ottaen.

Apuna työssämme toimii Authentic Finnish Sauna Experience -laatukäsikirja, joka auttaa saunapalveluita tarjoavia yrityksiä kehittämään asiakkaidensa saunaelämystä. Kattava ja konkreettinen käsikirja sisältää kuvauksia sauna-alan ykkösyritysten tuotteista ja palveluista, vinkkejä ja ohjeita muun muassa saunan turvallisuuteen ja puhtaanapitoon sekä tarkat kriteerit, joiden pohjalta voi tarkistaa, täyttääkö saunakokonaisuus laadukkaan elämyksen vaatimukset.

Kun saunakokonaisuutesi on valmis ja hiottu, Sauna from Finlandin asiantuntijat voivat auditoida sen ja myöntää sille sen jälkeen Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkin. Merkki viestii asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstöllesi, että saunasi ja saunapalvelusi ovat laatutasoltaan maailman huippuluokkaa.

Lue lisää Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkistä täältä.

Ota yhteyttä meihin, ja keskustellaan lisää!

Carita Harju
Toiminnanjohtaja, Sauna from Finland
Puh: 040 566 2481
Email: carita@saunafromfinland.fi

Sauna from Finland

Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere