Saunapalveluiden kehittäminen

Me Sauna from Finlandilla ajattelemme, että saunaelämys on kokonaisvaltainen ja moniaistinen kokemus. Jotta suomalainen sauna tarjoaisi maailman parhaan saunaelämyksen, on elämyksen koostuttava tunnistettavista ja laadukkaista elementeistä sekä ydinarvoista.

Olemme tehneet vuosien ajan tutkimustyötä ja tarkastelleet, mikä tekee saunaelämyksestä laadukkaan, miellyttävän ja ennenkaikkea mieleenpainuvan kokemuksen. Tutkimusten pohjalta olemme määritelleet saunaelämykselle kahdeksan ydinarvoa: 1) aitous, 2) moniaistisuus, 3) läsnäolo ja rentoutuminen, 4) hyvinvointi ja terveys, 5) kontrasti, 6) puhtaus, 7) turvallisuus sekä 8) vastuullisuus.

Sauna from Finland

Näitä ydinarvoja tarkastellaan kokonaisuutena: ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen. Ne yhdessä luovat aidon suomalaisen saunaelämyksen, josta olemme johtaneet Authentic Finnish Sauna Experience -konseptin. Ydinarvoista on johdettu neljään erilaiseen saunomisympäristöön sopivat laatukriteerit, joita tarkastellaan ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen. Kriteerit täyttävä saunaelämys kuuluu maailman parhaimmistoon.

Authentic Finnish Sauna Experience -konseptin pohjalta Sauna from Finlandin asiantuntijat auttavat sinua mielellään maailman parhaan saunaelämyksen luomisessa. Asiantuntijamme konsultoivat hotelleja, kylpylöitä, taloyhtiöitä ja yleisiä saunoja kehittämään asiakkaidensa saunaelämystä. Me autamme sinua sekä uuden saunakokonaisuuden rakentamisessa että olemassa olevan saunapalvelun kehittämisessä. Autamme kartoittamaan kaikki saunan rakentamiseen tarvittavat elementit sekä yhdistämme sinut oikeiden yritysten kanssa. Hyödynnämme palvelumuotoilua asiakaskokemuksen hiomisessa, ohjeistamme työntekijöitä asiakaspalvelussa sekä autamme sinua viilaamaan saunaelämyksen loppuun saakka saunan ympäristön, tarinan ja tarkoituksen huomioon ottaen.

Kehittämistyön tueksi olemme kirjoittaneet Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirjan, joka sisältää artikkeleita saunaliiketoiminnasta, kuvauksia sauna-alan ykkösyritysten tuotteista ja palveluista, ohjeita muun muassa saunan turvallisuuteen ja puhtaanapitoon sekä laatukriteerit, joiden pohjalta saunapalveluntarjoaja voi tarkistaa, täyttääkö saunakokonaisuus laadukkaan elämyksen vaatimukset. Kattava ja konkreettinen käsikirja saunapalvelun kehittämisen ykköstyökalu. Lue lisää ja tilaa kirja täältä.

Kun saunakokonaisuutesi on valmis ja hiottu, Sauna from Finlandin asiantuntijat voivat auditoida sen ja myöntää sille sen jälkeen Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatin. Merkki viestii asiakkaille, sidosryhmille ja henkilöstöllesi, että saunasi ja saunapalvelusi ovat laatutasoltaan maailman huippuluokkaa.

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan lisää:

Carita Harju
Toiminnanjohtaja, Sauna from Finland
Puh: 040 566 2481
Email: carita@saunafromfinland.fi

Sauna from Finland

Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2020 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste