Suomalaisesta saunasta on tullut hotellien ja majoitusten kilpailuvaltti

Maailmalla on ollut jo jonkin aikaa iso megatrendi: hyvinvointi. Hyvinvoinnin megatrendi on siivittänyt monia asioita, ja ihmiset ovat kiinnostuneita juuri hyvinvoinnin ympärillä olevista asioista. Hyvinvoinnin ympärillä on miljardien eurojen liiketoimintaa ja sen piiristä tulee jatkuvasti lisää innovaatioita. Suomalainen sauna kiinnostaa, koska tietoisuus saunomisen terveysvaikutuksista leviää vauhdilla ympäri maailman.

All rights reserved

Syksyn aikana olemme saaneet auditoitua ja myöntää sertifikaatteja useille hotelleille sekä matkailukohteille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen maailman parhaan saunaelämyksen ja saaneet siitä todistukseksi Sauna from Finland ry:n myöntämän Authentic Finnish Sauna Experience Sertifikaatin.

”Emme auditoi pelkästään fyysistä saunaa, vaan kokonaista saunaelämystä ja sen ympärillä olevaa palvelukokemusta. Mitä tapahtuu ennen saunomista, sen aikana ja jälkeen. Tämä kaikki katsotaan erityisesti kansainvälisen asiakkaan näkökulmasta”- valottaa  Sauna from Finland ry:n toiminnanjohtaja Carita Harju

Syksyn 2023 aikana sertifikaatin saaneet saunaelämykset:

Levi, Lappi: Break Sokos Hotel Levi

Ruka-Kuusamo: Rukan Salonki Tähtisauna, Pyhäpiilo, Pohjolan Pirtti, Isokenkäisten Klubi, Iisakki Village: Iisakin sauna, Hikikammari ja Aivoriihi.

Iisalmi: Original Sokos Hotel Koljonvirta

Helsinki: Lapland Hotels Bulevardi

Jyväskylä: Suomen Saunarekka Oy

Ihmiset haluavat voida hyvin ympäri maailman ja etsivät luonnollisia tapoja vahvistaa terveyttä ja hyvinvointiaan. Rentoutuminen ja palautuminen on ollut pidempään jo yksi hyvinvoinnin ja terveyden megatrendeistä. Ihmisten tietoisuus ja kiinnostus kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista lisääntyy jatkuvasti.

Tämä trendi näkyy käytännössä vaikkapa siten, että työmatkailija ei valitsekaan hotelliaan sen perusteella missä on paras yökerho, vaan mistä löytyy parhaat kuntosali, spa- ja saunatilat. Isossa mittakaavassa trendi näkyy globaalina hyvinvointimatkailun kasvuna. Oli hyvinvointikohde sitten missä tahansa maailmalla, niin sen ytimessä on usein sauna.

Sauna ja globaalit megatrendit

Mahtavaa on, että sauna herättää erittäin paljon kiinnostusta ympäri maailman tällä hetkellä. Yhä useammat ihmiset ovat kiinnostuneempia omasta hyvinvoinnistaan, ja he etsivät myös lisää tietoa suomalaisesta saunasta ja haluavat matkustaa esimerkiksi Suomeen ja valita hotellin tai matkansa yhteyteen Suomalaisen saunaelämyksen.

How can we help you?

Titta Pervis

Markkinointi- ja projektipäällikkö
Tel. 0449313451

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste