Sokos Hotellien sertifioiduissa kohteissa korostuu saunaelämyksen yksityiskohdat

Sauna from Finland on uusinut hiljattain neljälle Sokos Hotellille aidon suomalaisen saunaelämyksen sertifikaatit. Sertifikaatin ovat uusineet: Original Sokos Hotelli Rovaniemen Vaakunan, Oulun, Helsingin Presidentin sekä Solo Sokos Hotel Paviljongin asiakassaunat.

Uusinta-auditoinnissa käydään läpi koko saunaelämyksen asiakaspolku ja arvot: Miten saunapalvelu on toteutettu ennen saunaa, saunassa ja saunan jälkeen.

Ensiksi saunatilojen pitää olla tietenkin kunnossa ja esimerkiksi lauderakenteet huollettuja, kiuaskivien kunto ja määrä hyviä löylyjä varten kunnossa ja pesutilat toimivia. Yleensä auditointi tehdään asiakassaunojen aukioloaikoina, jotta saamme arvokasta palautetta suoraan käyttäjiltä.

Sauna from Finland

Nyt elokuun aikana tehdyissä auditoinneissa Sauna from Finlandin viralliset auditoijat saunoivat usein hotellin kanta-asiakkaiden kanssa, mutta paljon oli saunoissa myös kansainvälisiä turisteja. Kansainväliset vieraat ovat korostaneet aina lähes poikkeuksetta upeaa mahdollisuutta jota Suomalaiset hotellit tarjoavat: ilmaisia ja laadukkaita saunaelämyksiä.

On tärkeää, että saunoilta löytyy suomalaisen saunan ohjeistuksia, joko eri kielillä tai sitten kuvallisina. Ohjeistukset ovat yksi meidän tärkeimmistä kriteereistä, koska saunaelämyksen kokonaisuus katsotaan ja auditoidaan kansainvälisen asiakkaan silmin ja näkökulmasta.

Sauna from Finland

Elämyksissä on korostunut tietenkin saunojen hyvät löylyt mutta myös vilvoittelumahdollisuus. Original Sokos Hotel Presidentissä onnistuu jopa uiminen hotellin uima-allas alueella. Oulu ja Rovaniemi tarjoavat ns. Avantosuihkun, jossa voi ottaa kylmän suihkun vilvoittelun ohessa.

Kaikissa Sokos Hotelleissa on tarjolla laadukkaat pesutuotteet Lumenelta ja vaikkapa jalkakylvyn voi tehdä ennen saunomista tai saunan jälkeen. Oleskelutilat ovat yleensä aina erilliset kuin pukeutumistilat, joten siellä voi nauttia raikkaasta makuvedestä ja lukea vieraskirjaa tai muuta kirjallisuutta.

Vieraskirjat ovatkin oiva lisä saunaelämyksen kehittämiseen ja suoran palautteen antamiseen. Vieraskirjoissa on upeaa palautetta, joka kertoo että saunaelämykseen panostaminen kannattaa:

” First time in the sauna, It was very sweatyy but great. Thank you for your help and great introductions”

” Aivan helkutin hyvä sauna ja mahtavaa oli tehdä jalkakylvyt saunan jälkeen- ei olla ennen hotellissa tälläiseen mahdollisuuteen törmätty- Kiitos”

Kiinnostuitko? LUE LISÄÄ miten rakentaa laadukas saunaelämys.

Onnittelumme kaikille sertifikaatista!

Original Sokos Hotel Oulu Arina

Original Sokos Hotel Rovaniemi Vaakuna

Original Sokos Hotel Presidentti

Solo Sokos Hotel Paviljonki

How can we help you?

Titta Pervis

Markkinointi- ja projektipäällikkö
Tel. 0449313451

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste