Kotkan ja Kouvolan Sokos hotellit uusivat saunaelämyksen laatusertifikaatit

Kymenlaaksossa on kaksi hotellia, joilla on Sauna from Finland ry:n laatusertifikaatti. Sekä Kotkan Seurahuoneella ja Kouvolan Vaakuna uusivat heinäkuussa Sauna from Finlandin myöntämän Authentic Finnish Sauna Experience URBAN -laatusertifikaatin. Auditointi tehdään kahden vuoden välein ja sertifikaatti on voimassa kaksi vuotta sen myöntämispäivästä.

Molemmat hotellit ovat saaneet upeaa asiakaspalautetta saunoistansa. Saunoilla olevat vieraskirjat ovat täynnä mukavaa luettavaa, joissa kehutaan saunaelämyksen merkitystä ja sitä miten upea saunakokemus on ollut.

Sauna from Finland

”Tämä on juuri se syy, miksi useimmiten hotellit lähtevät mukaan kehittämään saunaelämystä. Halutaan luoda merkityksellisiä asiakakaskokemuksia, jotka ylittävät asiakkaidensa odotukset” kertoo Carita Harju, Sauna from Finlandin toiminnanjohtaja, joka kävi auditoimassa molemmat saunaelämykset heinäkuun alussa ja myönsi sertifikaatit.

Saunaelämyksen kehittäminen laatukriteerejä vastaavaksi on hotellille yksi keinoista viedä toimintaansa laadukkaampaan ja asiakasystävällisempään suuntaan. Ovathan hyvät ja rentouttavat löylyt kuitenkin olennainen osa majoituskokemusta. Saunaelämyksen moniaistisuus ja uusi ilme ovat tätä päivää. Hotelliasiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi on tärkeää. Koko Sokos Hotels -ketju on sitoutunut parantamaan saunapalvelunsa laatusertifikaatin tasolle ja nyt sertifikaatteja löytyykin jo 25 eri hotellista. Kaikki sertifikaatin saaneet elämykset löydät täältä.

Kotkan Original Sokos Hotels Seurahuoneella nautitaan lempeistä löylyistä kaupungin kattojen yläpuolella ja kaikista kolmesta asiakassaunasta avautuukin upea kaupunkinäkymä, josta voi ihailla auringonlaskua kesäyössä tai vilvoitella lasitetulla terassilla ja nauttia makuvettä. Meriaiheisen hotellin suomalaiset ja perinteikkäät saunat tuovat arkeenkin pienen juhlahetken. Myös Captain Sviitti sai sertifikaatin ja se takaakin laadukkaan asumisen lisäksi oman saunarauhan isossa huonesaunassa.

Sauna from Finland

Kouvolan Vaakunassa poreamme kruunaa saunaelämyksen

Kouvolan Vaakunan saunaelämyksen yksi valttikorteista on mahdollisuus nauttia poreammeesta tyylikkäästi valaistussa tilassa. Molemmat saunat ovat sijoitettuna hotellin pohjakerrokseen, mutta silti tilat ovat tunnelmalliset ja saunoista on ikkunat ulos ja terasseille pääsee vilvoittelemaan. Saunatiloissa viihtyy pidemmänkin aikaa, koska siellä on mukavan väljää ja perheen pienimmätkin viihtyvät lämpimässä porealtaassa. Myös Kouvolan Pentik-sviitti uusi sertifikaatin. Sviitin saunassa voi omassa rauhassa nauttia aidosta suomalaisesta saunasta mihin vierailun aikaan vain.

Sauna from Finland

Sauna from Finland onnittelee Kouvolan Original Sokos Hotel Vaakunaa  sekä Kotkan Seurahuonetta hienosta laatutyöstä!

Sauna from Finlandin asiantuntijayhdistys auditoi ja myöntää laatusertifikaatteja yleisille ja julkisille saunoille, joiden saunapalvelut ovat maailman huipputasoa. Laatukriteereihin kuuluu muun muassa moniaistisuus sekä rentoutuminen. Lue lisää Authentic Finnish Sauna Experience -laatusertifikaatista täältä.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste