Uniikki skandinaavinen muotoilu takaa ainutlaatuisen sauna- ja asumiselämyksen

Uuden ajan CubeSauna ja CubeHouse edustavat selkeää ja modernia skandinaavista muotokieltä ja ovat täydellinen ratkaisu sekä ajatonta että tyylikästä saunomista ja asumista hakevalle.

Ensin syntyi CubeHouse. Se sai alkunsa, kun pihasaunoja, paljuja ja muita ulkorakennuksia valmistava OmaSauna halusi tuoda markkinoille oman mökkimallinsa, joka hämmästyttäisi ulkonäöllään. Ideana oli rakentaa moderni talomalli, joka sopisi joka puolelle ympäri maailmaa Suomesta Japaniin.

CubeHouse on kompakti mökki tai talo, joka rakennetaan paksusta painumattomasta hirrestä. Skandinaavisen ja koruttoman, mutta modernin muotoilunsa takia CubeHouse soveltuu parhaiten rakennettavaksi vesistöjen ja jylhien paikkojen ääreen esimerkiksi merenrantakodiksi tai hotellimajoitukseksi.

CubeHouse/OmaSauna

Ja onhan suomalaisessa kodissa oltava myös sauna. CubeHousea seurasi CubeSauna, joka sijoitetaan talon ulkopuolelle. Sen tärkein elementti on CubeHousen tapaan suuri etulasi, josta on suora näköyhteys saunan ulkopuolisiin maisemiin, oli kyseessä sitten metsä tai merenranta.

”CubeSaunassa on otettu koko saunaelämys huomioon, ja sen kyllä huomaa heti ensimmäisellä saunomiskerralla. Saunassa istuessaan voi keskittyä läsnäoloon. Lauteilla ei tarvitse ajatella mitään, vain katsella ulos ikkunasta. Hyvä happitaso ja vahva kiuas takaavat, että lämpö leviää kehoon syvälle ja hitaasti. Lämpö on niin tasaista ja pehmeää, että hetken päästä voisi hypätä avantoon, vaikka sinne ei aiemmin olisi halunnut mennä”, kuvailee OmaSaunan suunnittelija John Hemming.

Lue OmaSaunan koko tarina, sekä monen muun sauna-alan yrityksen menestymisestä kirjasta Aidon suomalaisen saunaelämyksen laatukäsikirja (Sauna from Finland, 2020). Voit tilata teoksen Veicon verkkokaupasta.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste