Tee turvallinen sauna valaistusratkaisuilla

Turvallinen sauna on tyylikäs sauna. Asianmukaisten turvallisuusratkaisujen sisällyttäminen saunaan auttaa myös lisäämään viimeiset silaukset, jotka tekevät saunakokemuksesta entistä nautinnollisemman. Harvian turvavarusteilla jokainen ikäryhmä voi nauttia saunasta turvallisesti ja keskittyä huolehtimisen sijaan pelkkään rentoutumiseen. Teksti tuotettu yhteistyössä Harvian kanssa.

Lisäämällä kiukaasi ympärille suojakaiteen voit minimoida mahdolliset tahattomat kontaktit kuuman kiukaan kanssa. Kuka tahansa voi horjahtaa saunan lauteilla, mutta suojakaide varmistaa, ettet ainakaan koske kuumaan kiukaaseen pienen horjahduksen sattuessa. Lisäksi kiukaan ympärille voi lisätä suojaseinät, jotka tuovat saunaan sisustukseen sulautuvan lisävivahteen samalla pienentäen tarvittavia suojaetäisyyksiä kiukaan ympärillä.

harvia
Sauna from Finland

Valaistus tuo muutakin kuin vain tunnelmaa – se on yksi avaintekijöistä turvallisen saunomisen kannalta. On tärkeää nähdä, mihin astuu. Harvian valaisutuotteilla saat lisättyä saunaasi runsaasti valoa. Lisää suojakaiteeseen tai lauteiden alle LED-valonauhaa luodaksesi tunnelmallisen valaistuksen tai luo saunaasi tähtitaivas Harvian Luminous-kuituvaloilla ja ihaile niiden tuiketta nauttiessasi saunan parantavasta lämmöstä.

Sauna from Finland

On ehdottoman tärkeää, että käytät aina kaikkia Harvian tuotteita niiden ohjeiden mukaisesti. Näin voit pitää huolen siitä, että saunasi on täyden rentoutumisen takaava ympäristö, ja ennen kaikkea, turvallinen sauna.

How can we help you?

Titta Pervis

Markkinointi- ja projektipäällikkö
Tel. 0449313451

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste