Sertifioitu saunaelämys rakentuu tilojen lisäksi teemasta ja tarinasta

Keskellä Kuusamon kaunista luontoa sijaitsevan mökkikylän, Rukan Salongin, yksi myynnin perusteista on laatusertifioitu suomalainen saunaelämys. Elämykseen kuuluu saunan lisäksi myös majoitus ja ruokailu. Moni matkailija ostaa elämyspaketin ennakkoon, eli kiinnostus herää jo Rukan Salongin kotisivuja tutkiessa.

Rukan Salonki/ LSJ Group

LSJ Group Oy:n toimitusjohtaja Marjo Määttä kokee, että Rukan Salongin saunojen, HiTech -savusaunan ja Pyhäpiilon saunamaailman, auditointiprosessit Sauna from Finlandin kanssa ovat sujuneet hyvin. Hän pitää prosessia kannustavana ja rehellisenä, joka antaa uusia näkökulmia ja eväitä palveluiden kehittämiseen.

Laatusertifikaatti on sellainen asia, johon sitoudutaan pitkällä aikavälillä. Se vaatii saunojen päivittämistä ja tarkastelua säännöllisin väliajoin

HiTech -savusauna

Rukan Salonki/ LSJ Group

Tämä täysin asiakkaiden toiveiden mukaisesti kehitetty savusauna sijaitsee keskellä Rukan Salongin mökkikylää. Savusaunan erikoisuus on, ettei saunoessa sotkeudu! Siellä tehdään myös turvehoitoja, ja talvella pääsee pulahtamaan avantoon.

Pyhäpiilo

Rukan Salonki/ LSJ Group
Rukan Salonki/ LSJ Group

Pyhäjärven luonnonkauniista maisemista löytyy ulkoapäin lämmitettävä savusauna, sekä talvisin uniikki jääsauna. Alue on kulttuurihistoriallisesti merkittävää vanhaa saamelaisaluetta, josta saa kuulla tarinoita saunaopastuksen yhteydessä. Savusaunan näköalaikkunasta voi samalla ihailla ympäristöä, tai jopa revontulia.

Rukan Salongin saunojen laadukkuuden peruspilarit:

  1. Saunojen tarinat ovat keskeinen osa elämystä.
  2. Lähiruokaa suositaan tarjoiluissa.
  3. Saunan puhtaus täytyy pystyä havaitsemaan kaikilla aisteilla.

Haluaisitko sinunkin yrityksesi saunaan laatusertifikaatin, mutta kaipaat vielä vinkkejä palveluiden kehittämiseen? Hanki itsellesi piakkoin julkaistava Sauna from Finlandin uudistunut saunan laatukäsikirja, ja olet askeleen lähempänä laatumerkkiä.

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste