World Sauna Forum

Mikä tekee suomalaisesta saunasta niin rentouttavan? Miten sitä voi kehittää vastaamaan paremmin omia tai asiakkaasi tarpeita? Mitä liiketoiminnallisia mahdollisuuksia suomalainen sauna tarjoaa?

Nämä ja monet muut teemat nostetaan pöydälle maailman suurimmassa virtuaalisessa saunatapahtumassa: World Sauna Forumissa!

Olet saattanut kuulla aikaisemmin World Sauna Forumista, tai ehkäpä jo osallistunut aiemmin. Aikaisemmat kolme vuotta B2B-tapahtumana järjestetty World Sauna Forum on tuonut yhteen satoja suomalaisia ja ulkomaalaisia liikemiehiä ja -naisia, joita kaikkia yhdistää kiinnostus suomalaiseen saunaan. Tapahtuma on mahdollistanut useita uusia ytheistöitä, saavuttanut kansainvälisen median huomion, järjestänyt paljon mielenkiintoisia keskusteluja sekä tarjonnut osallitujille mahtavia suomalaisia saunaelämyksiä.

Korona-pandemian vuoksi tämän vuoden World Sauna Forum järjestetään virtuaalisesti. Ja tällä kertaa, tapahtuma on kaikille avoin! Tapahtuma on ilmainen ja tarjoaa jokaiselle jotakin, saunafaneista alan toimijoihin jotka etsivät uusia kauppamahdollisuuksia.

Ilmoittaudu ilmaiseksi nyt ja liity mukaan 3.-4. joulukuuta! Ohjelmaan kuuluu monia kiinnostavia haastatteluja sekä keskusteluja maailman parhaasta saunaelämyksestä.

Käsiteltäviä teemoja ovat muun muassa:

  • Suomalaisen saunan aitous ja moniaistisuus
  • Millaisia terveyshyötyjä on suomalaisella saunalla?
  • Miksi suomalainen sauna on hyväksi sinulle (erityisesti tällaisina aikoina)?
  • Miten räätälöidä aito suomalainen saunaelämys moniin eri tarpeisiin?
  • Suomalainen saunaelämys uniikkina bisnestuotteena maailmanmarkkinoilla
  • Aito suomalainen saunaelämys hotelli- tai kylpyläelämyksen osana
Kaksi päivää, 13 valovoimaista puhujaa

Ohjelma sisältää haastatteluja ja puheita, joissa suomalaiset ja ulkomaalaiset sauna-asiantuntijat ja -intoilijat jakavat ajatuksiaan ja kokemuksiaan aiheesta. Haastateltavat kuten näyttelijä ja saunayrittäjä Jasper Pääkkönen (BlacKkKlansman, Da 5 Bloods, HBO:n Vikings), suunnittelija Aki Choklat, saunan terveysasiantuntija Hans Hägglund, markkinoiden johtavan sauna- ja spa-valmistaja Harvian toimitusjohtaja Tapio Pajuharju, viihdeyrittäjä Samu Haber sekä ammattilaisjalkapalloilija Atomu Tanaka kertovat omasta suhteestaan suomalaiseen saunaan ja antavat ideoita miten saunan voi yhdistää terveelliseen ja tasapainoiseen elämäntyyliin.

World Sauna Forum 2020 järjestetään 3.-4.12.2020, Suomen aikaan. Rekisteröityneet osallistujat voivat liittyä tapahtuman striimiin mukaan tai katsoa sen kun tapahtuma on ohi. Lisätietoa osoitteessa www.worldsaunaforum.com.

Ilmoittaudu mukaan ilmaiseksi heti!

.

World Sauna Forum 2020 yhteistyökumppanit: Cariitti, Creative Finland, Finnmark Sauna, Harvia, interbad2021, Karhu, Nordic Sauna, Snowpanda Innovations / SERC, Visit Jyväskylä ja Visit Tampere.


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.