World Sauna Forum

Haluaisitko uusia ajatuksia sauna- ja hyvinvointialan liiketoimintasi kehittämiseksi? Etsitkö yhteistyökumppaneita, joiden kanssa toteuttaa ideoitasi ja edistää yrityksesi kansainvälistymistä?

Tervetuloa World Sauna Forumiin!

World Sauna Forum on Sauna from Finlandin järjestämä kansainvälinen koulutus- ja verkostoitumistapahtuma, joka kerää yhteen sauna-, hyvinvointi- ja matkailualan yrityksiä ja toimijoita ympäri maailman. Tapahtumassa keskustellaan alan ajankohtaisista asioista, kuullaan mielenkiintoisia ammattilaispuheenvuoroja, ideoidaan ja edistetään liiketoimintaa, tavataan nykyisiä ja tulevia yhteistyökumppaneita ja tietysti saunotaan.

World Sauna Forum sai alkunsa saunan lauteilla vuonna 2016. Löylyissä syntyi idea kansainvälisestä verkostoitumistapahtumasta suomalaisen saunaelämyksen markkinoiden vahvistamiseksi. Yritykset saisivat mahdollisuuden tavata toisiaan keskustellakseen ideoista ja yhteistyöstä. Tapahtuman avulla maailman parasta suomalaista saunaelämystä kehitettäisiin ja vietäisiin maailmalle.

Vuonna 2017 tapahtuma järjestettiin ensimmäisen kerran Jyväskylässä, ja se keräsi suuren suosion. Toisen kerran World Sauna Forum toi kotimaisen ja kansainvälisen verkoston sekä median yhteen seuraavana syksynä 2018. Vuonna 2019 World Sauna Forum järjestetään kolmatta kertaa Tampereella 3.-4.10. Liput ovat nyt myynnissä, joten varmista paikkasi suurimmassa sauna-alan verkostoitumistapahtumassa! Tapahtumaan ovat löylynlämpimästi tervetulleita kaikki, jotka tekevät töitä sauna- ja hyvinvointialalla tai muuten vain kokevat syvää mielenkiintoa aitoa suomalaista saunaelämystä kohtaan.

Katso ohjelma ja hanki lippusi osoitteessa www.worldsaunaforum.fi!

Tapahtumasta lisätietoja antaa:
Elina Heininen
Projektikoordinaattori
elina@saunafromfinland.fi
+358 400 243 026


Ota yhteyttä

Elina Heininen

Projektikoordinaattori
Puh: 040 0243026

Tilaa uutiskirje

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Karhu
  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä
  • Tylöhelo
  • Sauna Capital Tampere