Breadcrumb / Tulossa

Savutuvan Apaja saunaelämys hellii aisteja luonnon keskellä: laatusertifikaatti Nature-kohteelle

Savutuvan Apajan saunat ovat nyt tutkitusti maailman kärkiluokkaa. Suomalaisen saunaelämyksen puolesta työtä tekevä Sauna from Finland -yhdistys palkitsee Savutuvan Apajan saunapalvelut Authentic Finnish Sauna Experience Nature -sertifikaatillaan. Savutuvan Apaja on lähtenyt päämäärätietoisesti liiketoiminnan kaupan jälkeen kehittämään aistillisia palvelukokonaisuuksia. Uudet omistajat Miina-Maria ja José Ayala haluavat tarjota vierailleen unohtumattomia elämyksiä ja luontevasti on panostettu myös saunaelämysten kehittämisessä.

Savutuvan Apajan saunaelämys on sovitettu onnistuneesti osaksi alueen historiaa yhdistämällä Suomen vanhaa talonpoikaishistoriaa nykypäivään. Paikka on kuin ” Piilotettu aarre”, joka täytyy itse kokea; viipyilevää nautintoa ja lempeitä löylyjä Päijänteen rannassa. Yksityisyys Torpan saunojen  ”löylypihalla” on elämys, joka vie sinut kauas menneisyyteen, saaden aikaan rauhallisuuden tunteen. Aivan kuin nykymaailma olisi toinen todellisuus.

Päämäärätietoinen saunapalvelujen kehittäminen näkyy erilaisissa investoinneissa, henkilökunnan palvelualttiudessa sekä asiakaskokemuksessa.

”Työ on vielä kesken, mutta on hyvä huomata että olemme valinneet oikean tien. Haluamme tarjota parhaan mahdollisen saunaelämyksen vieraillemme muiden palveluidemme ohella, ja olemme kiitollisia kaikesta avusta, jota olemme saaneet ennen auditointia ja sen jälkeen. Vaikka jännitimme auditointia, oli hienoa huomata, että olemme keskittyneet oikeisiin asioihin. On hienoa kuulua verkostoon, jonka voima on valtava.” – Miina-Maria Ayala.


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.