Breadcrumb / Tulossa

Happirikkaat löylyt takaavat rentouttavan saunahetken

OmaSaunan laadukkaat löylyvalmiit saunat ovat helppo tilata ja rakentaa minne tahansa ympäri maailman.

Kotimaista rakennustyyliä sekä suomalaisia raaka-aineita suosivan OmaSaunan brändi lähti muovautumaan ajatuksesta suunnitella suomalaisia saunoja, jotka olisivat mahdollisimman pitkäikäisiä, happirikkaita ja helppoja rakentaa mihin tahansa. Niissä saunoja saisi miellyttäviä saunakokemuksia, jotka edistäisivät rentoutumista ja hyvinvointia.

“Halusimme luoda vastapainon saunoille, joissa kärvistellään tiukoissa löylyissä viisi minuuttia ja juostaan sitten ulos ottamaan happea. Saunaelämyksen täytyy olla nautinnollinen ja rauhoittava kokemus”, kertoo OmaSaunan suunnittelija John Hemming.

Tärkeää oli myös rakentaa saunoja, jotka on helppo lähettää ulkomaille. Elementtisaunat pakataan merivientilaatikoihin, joten ne on helppo kuljettaa myös muualle. Suomessa saunan saa tilattua tehtaalta joko elementteinä tai koottuna.

Arto Arvilahti/KUVAKAS

Saunat on suunniteltu kestäviksi ja pitkäikäisiksi. Ilmaraot seinän välissä ja lattialla takaavat tehokkaan ilmankierron, joten happirikkaat löylyt on taattu. Raot myös edesauttavat saunan tehokasta kuivumista. Myöskään kosteuden haihtumista haittaavia eristeitä ei ole käytetty.

“Meillä asiakas voi vaikuttaa saunan ulkoasuun ja varusteluun. Tämä mahdollistaa saunan muokkaamisen juuri markkinaan ja kuluttajan toiveisiin sopivaksi”, Hemming toteaa.

Artikkeli löytyy kokonaisena Sauna from Finlandin Aidon suomalaisen saunan laatukäsikirjasta, jonka voit hankkia itsellesi Veicon verkkokaupasta.


Ota yhteyttä

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Puh: 040 566 2481

Liity postituslistallemme, niin saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

Strategiset kumppanit

  • Harvia
  • Sokos Hotels
  • Visit Jyväskylä Region
  • Sauna Capital Tampere
Sauna from Finland
Sauna from Finland lisää kansainvälisesti suomalaisen saunaelämyksen tunnettuutta, buustaa jäsenverkoston liiketoimintamahdollisuuksia sekä luo maailman parhaita saunaelämyksiä.
© 2021 Sauna from Finland › Tietosuojaseloste


Sauna from Finland on rekisteröity tavaramerkki, jonka käyttäminen ilman merkinhaltijan lupaa on kielletty.
Hyväksytyt jäsenemme saavat käyttää erillistä verkostomerkkiä.