World Sauna Forum juhlii suomalaisen saunan menestystä ja palaa takaisin Jyväskylään kesäkuussa

Maailmalla on ollut jo jonkin aikaa iso megatrendi: hyvinvointi. Hyvinvoinnin megatrendi on siivittänyt monia asioita, ja ihmiset ovat kiinnostuneita juuri hyvinvoinnin ympärillä olevista asioista. Hyvinvoinnin ympärillä on miljardien eurojen liiketoimintaa   ja sen piiristä tulee jatkuvasti lisää innovaatioita. Suomalainen sauna kiinnostaa, koska tietoisuus saunomisen terveysvaikutuksista leviää vauhdilla ympäri maailman. 

World Sauna Forum 2024 laajenee kaksipäiväiseksi tapahtumaksi vastatakseen kasvavaan kansainväliseen kysyntään ja saunabuumiin. Sauna from Finland verkosto on järjestänyt World Sauna Forum-tapahtumaa ja nyt kuudetta kertaa järjestettävä tapahtuma palaa takaisin Jyväskylään kesäkuussa. 

”Kiinnostus suomalaista saunaelämystä kohtaan on kasvanut vuosien aikana rajusti. World Sauna Forum 2024 -tapahtumaan on jo ilmoittautunut saunan ystäviä eri puolilta maailmaa, mukaan lukien Japani, Saksa, Kanada, Iso-Britannia, Yhdysvallat, Unkari ja Suomi sanoo Sauna from Finlandin perustaja ja toiminnanjohtaja Carita Harju. 

Harju kertoo, että “sauna” on yleisin hakusana Suomen turismiin liittyen jo vuosien ajan ja saunamatkailu onkin kasvamassa entisestään.

– Iso-Britanniassa on ollut selvästi havaittavissa kasvavaa kiinnostusta suomalaisen saunakulttuurin merkityksestä arkiseen hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Yksityissaunat ovat edelleen Britanniassa harvinaisuus, kertoo yksi tapahtumaan tulevista vieraista, Pirjo Pellinen, kulttuuri- ja julkisuusdiplomatian neuvonantaja Suomen suurlähetystöstä Lontoosta. 

Sauna from Finland

Tämän vuoden World Sauna Forum 2024 -tapahtuman liput menevät kovaa vauhtia, mikä kuvastaa kansainvälistä kiinnostusta sekä saunaelämyksiä että tapahtumia kohtaan, joissa ihmiset voivat tavata kasvokkain ja rennosti. Sauna- ja hyvinvointimarkkinoiden näyttelytilat ovat jo varattu täyteen. Tapahtumassa on esillä yrityksiä ja tuotteita ja pop-up saunoja sekä mielenkiintoisia puheenvuoroja kuten näyttelijä, yrittäjä Jasper Pääkkönen ja tapahtuman juontajana toimii kirjailija, toimittaja Katja Pantzar

Tapahtuma järjestetään Jyväskylässä 6-7.6.2024. Tapahtuma järjestetään nyt kuudennetta kertaa Suomessa. 

Katso koko ohjelma täältä: https://worldsaunaforum.com/programme/

Lisätietoja:

Carita Harju, toiminnanjohtaja, Sauna from Finland

carita@saunafromfinland.fi, puh. 040 566 248

How can we help you?

Carita Harju

Toiminnanjohtaja
Tel. 040 566 2481

Tilaa uutiskirje

Saat tietoa Sauna from Finlandin toiminnasta!

© 2024 - Sauna from Finland ry - Tietosuojaseloste